![]() |
meni 2450 glacialtech drži bartona u idlu 38 a system 30 a dok se vrti recimo COD jedno sat i pol,proc je na 45 a matična 33. a radio sam mali oc na 2049 Mhz.
|
Citiraj:
pa koliko ventova imaš u kućištu? ili ti je soba "pothlađena"? meni ovaj volcano kad ništa ne radi, drži na 42-3.... istina da je malo toplije u kućištu, imam jedan fan koji puše unutra od naprijed, jer drugdje nemam šanse stavit... |
imam jedan vent koji 80mm koji puše s bočne stranice direktno na proc i jedan 80 mm koji upuhuje zarak u kućište s prednje strane kućišta.
|
ma da?
pa onda ću ga ja stavit sebi, i uštedit 100 novaca :D ili silent breeze... više sam lud od potrage za jeftinim a dobrim coolerom |
kod mene doma je radijator tj. centralno grijanje ali negrijem bas previse prostoriju. Cooler znas koliko kosta a na nemu dobijes i onu "zvaku" koju nisam ni skidao. Mozda u ovim temparaturama ima i udjela kvalitetno kućište. Ovo moje Chieftec Office series kućište nije neka top marka ali je u odnosu na ona od 200 kn s napajanjem ipak ........ : goood :
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:26. |