![]() |
Može 100%, al caka je u tome da onda moraš vadit matičnu kako bi ga mogo stavit. daj kad ga isprobaš javi kakav je pa si ga i ja kupim.
|
Question za Jozhu i gpremeca!
Koliko je bučna alpha(mislim u odnosu na Zalman),pošto ipak ima vent manjeg promjera? |
Citiraj:
|
ma nek proba sa desaultnim ventom , pa ak mu se ne svida temperatura nek si kupi nekaj bolje
|
A jel vi Alpha-ši koji je onaj Uber- fingerčoper od venta?
|
Čopfinger je Delta 80x80x38. Neznam koja je točna oznaka ali je 80 i nešto CFMa i snage 12W (neide ni na jednu matičnu nego direkt na napajanje). Opaka stvar koja opako hladi ali i opako razara žbuku sa svojim zvucima. Jednom sam ovlaš išao popipat temperaturu coolera jer nisam vjerovao MBMu i zaguro ja prste na krivo mjesto. Bilanca susreta: ja: kažiprst bez jagodice, srednjak bez jagodice i 1/3 nokta i prstenjak bez jagodice. Tak da sam bil kljast idućih 7 dana dok nije to sve priraslo, delta: apsolutno niš al sam našel nokat kad sam skidal vent nakon nekih 15-20 dana..
|
Citiraj:
Ako koces besumnu alphu, onda joj fino skines vent, onaj defoltni stavis na straznju stranu kucista da vuce zrak van, a pod alphu stavis P4-M procesor (em se manje grije, em radi na manjoj voltazi). Osobno ozbiljno razmisljam da napravim tak nekaj, jer sam pozelio besuman stroj. Koliko je alpha bucna u odnosu na zalman? U oba slucaja ovisi koji vent koristis. |
Citiraj:
Kako sve ljudi nejdu provjeravat temperaturu. |
Citiraj:
|
Delta fingerčoper = screamer?
gledaosam review tornada i screamera, al to buči Razmišljao sam......kako bi bilo da stavim na kučište 4 delte screamera i na proc sk900a i tornado Bar mi brat nebi dolazio u sobu................... |
Rastjerao bi cijelo susjedstvo. :D
|
Ma to ne smeta:D
Samo jeli bi opale slike(neki dan sam ih postavljao) i žbuka???? |
To ne bi opalo, al bi zato cijelu kuću ( zgradu ) srušil do temelja.
|
Ma nebi, zidovi su debeli pun k****! Stara kuća, fino uređena, secesija
Ali možda se susjedova sruši:D :D |
Citiraj:
|
Ak nebi otpala žn+buka imal bi par pozitivnih stvari: nebi imal prašine u sobi jer bi ju delte svu digle, kad bi neko došel prigovarat nebi ga niš čul i rješil si problem rezidbe noktiju. :beer:
|
Citiraj:
|
Dali može zalman900u ić na p4 pez onog držaća za cooler na matičnoj odnosno dali može ić direkt na matičnu
|
Citiraj:
|
Dobro zalman ali moje pitanje još stoji i molio bih ako netko zna odgovor da mi odgovori
|
Citiraj:
|
Na Intelu Zalman ide na držače.
|
kaj si ne kupite ovog ljepotana
jest da ne idu cijevi u garazu... meni je bas guba jos gore namontirat neki papst 92 mm vent i milina http://www.links.hr//photo/big/0740TR-SP97.jpg |
Ja bi ga rađe montiro direkt na matičnu (na rupe) jer su mi na držaću pukle dvije kopče koje drže cooler.Znači može na rupe se montirat?Držać se može skinut ,barem tak mislim
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:21. |