![]() |
Ja opet neznam koji je ovo vrag. Na 1.68 sam imao manju temp nego sada na 1.65...
1.68 40c-43c ovo drugo je kad je opterecen 1.65 42c-45c |
Ajde postajte neke rezultate iz sandre , 3DMarka i slično
|
Citiraj:
|
Evo najnovije od mene memorija ipak ne dela na 400 stabilno u WIndowsima ide, al čim uđem u neku igru to se ruši.
T'BredB koje vodeno imaš da ti je temp toliko niska? Di ti je kiler na balkonu? |
Citiraj:
kazem ti,idle mi je 30-31C,voltaza 1.700 na 12.5x200 :smoke: |
Citiraj:
|
stef pa u aidi imas samo memory test a on ce biti isti na ovom procu jel su postavke memorije iste.
|
daj ti to odvrti, što je sa 3d markom kakve su promjene?
|
nevjerujem da i jedan od njih nije barem 20 puta na dan izvrtio sandru cpu testove :D
|
Jel ima ko rezultate.:confused:
|
Ajde, ajde postajte rezultate, pa nije vrag da ni jedanput niste zavrtili sandru cpu test ili 3DMark.
|
Citiraj:
:D :D :D :D :D :D |
muso, ovo kraj tvog proca u tvom sigu je oznaka za Multi Procesor, a ne mobile
onako usput :beer: |
Citiraj:
|
Svi su se raspricali, ali nitko ne daje nikakve konkretne rezultate...
Pa dajte testirajte PCMark2002, Sandru, Aidu (svi znamo da ste to svi testirali nekoliko desetaka puta) i onda to fino screenshoot-ajte i postajte na net, tj. ovdje. Ili vas je sram?! :beer: |
Evo za primjer vam ja postam svoje rezultate na Intelu... (nije me sram, za razliku od nekih tu)
|
Aida, test No.1
|
Aida, test No.2
E sad bi zamolil cijenjene posjedovatelje tih Bartona da metnu po mogucnosti ove testove... Pozdrav! |
ma koga je sram?
nije stvar u tome nek izgleda da smo se vec zasitili od svih tih postanja rezultata i na prijasnjim konfiguracijama pa smo se sad uljenili to postati. |
Citiraj:
Ajd postajte i sve OK. |
Ok ja ipak imam sporu memoriju pa je meni pisanje oko 1015.
Kad dođe kIngmax će sve to poletit. |
Neznam jel ste primjetili ali i u Ve-mil je stigo Mobilni Barton,
klik |
da cijena im je stvarno popularna :rolleyes:
|
Malko su skupi.
I pitanje je koja je to serija. |
Svi o svemu, al jos nitko nije postal rezultate.
Ajd please post-ajte jer me bas zanima, a nisam jedini... |
jos imam problema sa memorijom i nadam se da cu to srediti za par dana pa tek onda mozemo raspravljati o rezama.
|
Mene isto zanima rezultat, ali ne od AIDE.
Svi se hvalite kak ide na 2500, 2600, ali ja još nisam vidio nikakve koristi od toga niti bilo kakvog dokaza da ste odvrtili bilo koji benchmark.:rolleyes: Ajde da vas vidim kak vrtite benchmarke na 2500.:beer: |
Evo i jedne slikice za mobilaše :D .
Nisu stari Bartoni još za smeće.:) :beer: |
1 privitaka
Citiraj:
|
1 privitaka
A evo je i u multiu
Nitko nije rekao da su stari za smeće.. meni je trebao dobar proc, a pošto onaj DLT3C iz Splita nikad nije stigao ( S.O.B.), a nemrš DLT3C nigdje nabavit sam uzel ovo. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:50. |