![]() |
Citiraj:
|
glup razlog: mozda ti je seting u bios-u namjesten da ti zgasi komp kad dode na neku temperaturu...tip kad dode na 50 da se zgasi a ak imas amd-a s losijim coolerom onda je to moguce...resetiraj bios...ako jesi resetiro bios onda negdje imas kontakt ili kratki spoj...
|
Citiraj:
Jebiga nije bilo para... |
Citiraj:
inace meni uvjek bilo bed da mi nece nesto pasti na nju i naraviti KS.......ali nije, a inace nikad nemam srece s tim....... |
Citiraj:
|
Citiraj:
buahhahaa alpha 8045 resetirano x puta nema spoja |
Citiraj:
Citiraj:
|
noob prijedlog
ploca je neispravna i dobivam novu, danas su javili |
Citiraj:
|
cmizdrit wow!
Zakljucio odmah ali sam mislio da netko ima slicna iskustva ili neko zna o cemu se radi. Kad kod netko nesto napise na kraju threada bude flame. Ali naviko sam se na to jer tako bude na svakom forumu |
Citiraj:
pa dosta ljudi je imalo iskustva s krepanim maticnaa (osobno nisam ali jebiga nije mi zao :)) nema KS, znao si da je napajanje OK, radio si reset BIOSa, nista nije OCano samim time a ti trazis slicna iskustva????? samo meni ovdje to malo cudno...??? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a znas sta je meni cudno
to sto msvrtan ima decklockiran proc a razlog mu je da bude tisi komp i da tako smanji broj okretaja volcana7+ pa lol volcano7+ ima regulator okretaja i nek da na najmanje lol |
ali ima odlican monitor!
hint: Imam takva 2 koja mi sad rade u dual modu na gf4 hint2: HY ima vise herza na 1600x1200 od SAMSUNGA a max reza mu je 2048x1536 |
Citiraj:
znaci vise neg bi trebao..pa buci do jaja ali kom je na 37 CPU..i boli me q hvala za pohvalu monitora..ima samsungovu cijev ali daje vise rezolucije i frekve nego samsung...i to za 1600 kn sada..hyundai 17 "..sad su cijene pale pa se i 19" moze jeftino kupit..2400 kn ali samsungov..bummer.. |
Pazi ovo jedan sam kupio prije godinu dana a jedan prije mjesec dana.
Na prvom pise ImageFlat F790D a na drugom ImageQuest F790D. |
Citiraj:
|
eh da plocu su mi zamjenili za istu takvu polovnu... vjerojatno je radila kod njih
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:34. |