![]() |
ma nije to to, u CCC je postojala opcija tipa ovo:
1. defalut profile.. 2. ATi multi media colors, ili tako nešto... evo stavio sam ponovno 7.9 driere, i ne mogu pronaći više u njima tu opciju... :( |
daj mi recite jel mi se to isplati skidat za moju grafu? sad trenutno imam v7.7.. mislim da nikakva poboljšanja neću dobit na starijoj kartici..
|
Izbrisao sam 7.8 stavil sam ovaj 7.9 i sve mi brže radi.Na desktopu mi je sve sporije radilo sa starim catalistima 7.x(desni klik pa properties itd...)sada radi normalno i sve kak treba.Gothic 3 mi radi puno bolje,Stalker,Cod2,Far cry...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nema veze ni kaj ATI preporučava baš takvu proceduru. Glavno da domy malo-malo mudro izjavi kako uvijek ima nekakvih problema sa ATI grafama:D |
Haha, kod mene je isto kako god okreneš. Probao sam mislim sve načine:
1. DD > reset > WDM > reset 2. WDM > reset > DD > reset 3. DD > WDM > reset 4. WDM > DD > reset Uvijek imam one probleme, znaš već koje... |
Ja takvih problema nemam.
Jedine probleme mi je radila šugava Vista. Ugasiš komp, staviš osmicu Enera, upališ i neće u XP:D Na svu sreću mi je Vista na trećem hardu pa mogu ugasiti, isčupati SATA kabel i onda se digne normalno. Ugasim, vratim kabel i sve radi:wtf: Slične probleme (ali detekcijom monitora pri dizanju OS-a) mi je radilo kad sam imao u kompu i AIW i 2600XT... |
kako posebno instalirate WDM?
jer kad pokrenem instalaciju samo mogu birati što da instaliram, nigdje se WDM ni ne spominje? |
Ne znam kako je kad instaliraš onaj cijeli CCC suite, ali ako odvojeno skidaš, ima posebno Display Driver, posebno WDM i posebno CCC.
|
ok, a sad njubovsko pitanje, čemu uopće služi WDM, iliti, što ono je? :D
|
Klikne se na "Individual driver download packages" i onda se skida sve posebno.
Driver, CCC, WDM, Complete Avivo Suite for X1000 series products... |
Citiraj:
|
Hoce moja x1600pro profitirat stogod od novih drivera? Da neskidam bezveze...
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:42. |