![]() |
Probaj instalirati i one drivere za zvuk, možda pomogne.
Ili barem isključi to u Device Manageru. |
Probao Jelc, zamrznuo se i nakon toga...Isključio to, opet se smrzne.
Šlag na kraju...U My Computeru nema drugog diska, tj. Hitachija, u Computer Managementu piše da ima 232 GB Unallocated :( HD Tune SMART status je O.K, ništa se ne žuti, vrijednosti izgledaju O.K. Ali na benchmarku postiže bajnih 4.9 MB/s :suicide: |
Evo, GetDataBack for NTFS mi je pomogao, sada slušam pjesme sa naizgled pokvarenog diska :D
Samo da sve podatke premjestim na neki zdravi disk i na DVD-e... I nekako mi se čini da će sletjeti novo napajanje. ^SU^ je čini se u pravu, dao je hint da se možda particija srušila...no opet me zbunjuje taj transfer rate od 4.7 MB/s? da ga nosim u Ve-mil? :D EDIT: sad je transfer rate 53.3 MB/s average... BTW promjenio sam iz PIO u SATA 1.5G transfer mod, no opet je jučer imao brzinu od 4.7 MB/s :D |
Napajanje :-)
I čista instalacija windowsa....pa sve na čisto instalirati |
Evo mene opet...
Reklamirao grafu, dobio drugu, ova je sada trenutno ispravna po Ve-milovcima - OK Reklamirao matičnu, dobio drugu - OK Zamijenio Geil memoriju za Kingmax - OK Reinstalirao Windowse - OK Problem ostao - Not OK :fuming: Znači, bilo je više stvari u svemu tome krivo... Trenutno je ovakva situacija...Slušam glazbu, dopisujem se preko ICQ-a i u jednom trenutku, ne ispisuju se slova na ekranu usprkos što ih tipkam, zvuk uđe u petlju, i nestane slike na monitoru. Neki puta se restarta, neki put ne. U Event Vieweru ima samo ovo: "The Ati HotKey Poller service terminated unexpectedly. It has done this 1 time(s)." To je sve što se tiče errora. Grafu sam nosio na reklamaciju u Ve-mil ali kažu da je uredu... Mislim, ako je napajanje krivac, zašto se ovaj Ati HotKey Poller ruši? Je li on uopće bitan? I da li su me možda zafrknuli u Ve-muli, tj. smuljali mi?! |
moja preporuka: msconfig->iskljuci ati hotkey poller pod services, i onda probaj.
|
Isključio, za sada O.K. Ali svchost mi koristi oko 80% CPU resursa i 22 MB RAM-a. Skenirao Spybotom i HijackThisom, ali nisam našao ništa sumnjivo...:smoke:
|
Swarm pogledaj tu u vezi s problemom oko svchosta,imas tu nekakv update valjda bi trebalo to rijesit problem.. http://www.msfn.org/board/MS-fixes-S...ug-t93463.html
|
Probat ću sa tim. Ali čini se da je ovo ipak neki malware. U My Computeru mi promijeni raspored, organizaciju i izgled ikona bez moje volje, ne mogu otvoriti Network Connections i taj svchost stalno radi na 100% i papa sve više i više RAM-a. Samo me muči to što taj proces koji je zakačen za svchost nisam našao u What's Running...Avast! je našao neke trojance preko noći, valjda je to to...Vidjet ćemo nakon restarta :D
Ajme...koliko problema sa ovom kantom... Ali...komp se nije zbloksao tijekom noći :stoopid: P.S. što se tiče onog problema sa Hitachijem, kabel je bio neispravan...Zamijenio sa Gigabyteovim kablom i od tada nema problema :fiju: |
Citiraj:
HD 2600 Pro se klala sa chipsetom pa se komp stalno zamrzavao, sad je došla jedna Leadtek PX8500GT (doći će nadam se i još jedna uskoro:)) i problema nema! Formatirao Win (time riješio svchost.exe problem :D), instalirao grafu, kucam u drvo, savršeno radi! Može napokon riješeno za ovaj thread :goood: P.S. izbjegavajte 2600 Pro za Nvidia chipsete :zdero2: |
Citiraj:
|
Čuj, netko mora biti prvi :D
Doduše sa Xxxx grafama radi dobro, vjerojatno bi i sa X1xxx ali sa HD (barem sa HD 2600) čini se kako ne radi najbolje na 650i SLI. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:47. |