![]() |
Danas sam skinuo heatpipe hladnjak koji hladi i NB i SB i one rekulatore voltaže(valjda), i htio bih zamjeniti pastu, pa me zanima dal da ju proijenim samo na dijelu koji hladi NB ili da skinem i ove žvake i na "goli" bakar stavim pastu! hvala
Evo slike http://www.imagesforme.com/thumbs/49...28 (Large).JPG |
samo da rečem :fiju: u Ve-milu (Dubrovnik) , prodali su mi 6600 gt od gainwarda apsolutno otvorenu , i nisam dobio dvi konvertore koji inaće idu
s njom.... |
Citiraj:
|
Ma stavi neku "bombon" pastu umjesto žvakaže i sve 5... :goood: :)
kad si već skinuo,pa stavi svuda recimo AC Ceramique,to će biti i više nego ok. ;) Pozz :beer: |
Citiraj:
|
Stavi ili AS Ceramique ili AS5 ali pogledaj dal dobro nasjeda blok na mosfete i chipset
|
OK! e sad, dal da mijenjam pastu i na ovom dijelu koji hladi NB(ovaj koji se nalati skroz lijevo na slici)?
|
Pa svuda makni žvake i stavi pastu...kad si već skidao heatpipe dolje. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Buuuuu! :baad: |
Bolje ostavi thermalpad na blokovima za mosfete...
|
Citiraj:
|
Jučer dobio dva komada Q6600 GO iz njemačke. Oba sta imala tragove kao da sta bila več korištena a kutija je bila zapakirana tako ko treba, tako da ovakvi procesori dolaze več iz tvornice.
|
Dali su svi koji su kupili e2180 imali na njima tragove kao da su korišteni?
Kakvi dolaze e2160? |
Moj E2160 je bio original zatvoren sa onim sigurnosnim naljepnicama, nemreš to baš skinut pa vratit u prvotno stanje. Proc je bio čist, bez ogrebotina.
|
moj 4400 je imao malo tragove al NEMOZES izvaditi proc iz kutije i vratiti ga a da nestrgas kutiju... jednostavno je takvo pakiranje..
|
Citiraj:
|
Kupio jučer u Ve-milu e2180...ima malo tragova (kutija orginal zatvorena)...danas ga slažem pa čemo vidjeti kakav je...
|
Desava se da origigi cpu, u neotvorenom blister packu, koji je nemoguce sacuvati kad se vadi proc ili cooler, dodju s ovakvim ogrebotinama. Nista cudno, i nema razloga za brigu.
|
Nije da, ali od kolege na početku threada su ti tragovi bili jače izraženi, inače su puno manji ti tragovi :D
Tako da...nema veze...a ionako koliko (bar se meni čini) procesor mu radi O.K. Nema razloga za brigu i trčanje u trgovinu tražeći reklamaciju. |
2180, box vemil!
Također tragovi... :-) |
i moj je imo tragove, al to je tako iz tvornice valjda, što možda nije ni loše jer je odmah tamo i testiran i manja je mogućnost da neradi
|
evo kako je moj izgledao kad sam ga izvadio iz kutije. jednostano teško je otvorit kutiju a da je nimalo ne potrgaš.
http://www.imagesforme.com/images/7470100_0342.JPG |
Citiraj:
|
ROFL. Sve special edition. :D Mozda se takvi bolje kloukaju? :D
|
Neznam.:D saznat ću tek kad kupim case i grafu.:)
da ide na 3ghz a ide ja zadovoljan.:) |
Citiraj:
|
Samo ti to crnilo namazi pasticom i poklopi coolerom i ožeži
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:19. |