![]() |
Shmrc moj E6400 je odavno pregažen, koja je to krama od samo 2MB cachea, ufff
Sad ne mogu spavat :( Oću 8 jezgriiiii |
Ja zbilja ne kužim neke ljude. Sve ovo što neki spominju kak nije isplativ Q6600 je bilo ok za reći dok je koštao duplo skuplje, al sad je razlika u cijeni relativno mala, i ako već na kompu radiš s aplikacijama koje koriste 4 jezgre, zbilja ne vidim zašto ići na dvije. Zbog cca 300 ćuna? I don't think so. Ne bavim se profesionalno videom, ali doma stalno radim u Vegasu koji koristi sve 4 jezgre i zaista ne vidim po čemu bi meni to bilo isplativije uzeti dvojezgreni proc? Ok, ak se stroj koristi za gejmanje, ne uzimati Quad, al ak se imalo bavite drugim stvarima, ne vidim razloga zašto ga ne uzeti? Opet kažem, neki ljudi kao da se namjerno prave sljepi na činjenicu da je razlika u cijeni mala.
Uglavnom, eni Quad stiže kroz 2-3 dana i jedva čekam da ga piknem :zdero2::chears: |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
E da, ovdje mogu ubaciti i link di se vidi koliko ta famozna 1333Mhz sabirnica donosi ubrzanja, na istom taktu naravno: Gillette Mach 3 ? Citiraj:
Citiraj:
Pogledaj si link niže, slobodno: Gejmerska poslastica ili žlica u guzici ? Definitivno bi osjetio razliku - u raspoloženju kad bi vidio da su razlike točno onolike kolika je razlika u taktu. Zapravo i manja. A igre koje su tako i tako ispod 50-60 frejmsa su isto tako igrive na C2D kao i na AM2 dvoglavcima. Tu je razlika opet 5 frejmova. Ali, nedaj bože pa netko vidi da uspoređujem C2D i AM2, to se više nesmije... Citiraj:
|
Citiraj:
@Vuco: ma dzaba se trudis. Vidis da se nekima ne moze objasniti. ;) Sav trud je uzaludan. |
Q6600 se necemo sjecati za godinu dvije... http://www.imagesforme.com/images/93...54511656.b.jpg
pa ja se jos sjecam 286 ica .... |
I'm speechless, lol
|
........
edit: ma nis...idem si kupit quad :zdero2: |
e što se svi pravite pametni...
|
Gradjanin. Ti si u svom postu natukel tolko gluposti da mi se neda ici te demantirati. Al ajde...
Q6600 je pregažen procesor? 2 spojena E6600?...pih ma to je smeće jelda...ko to još koristi...:goood: i znaš li ti uopće da se Q6600 proizvodi u G0 steppingu otprije koji mjesec...TDP 95W? Ring any bells? ...jelda da su core 2 procesori na 1066MHz FSB-u smeće prema onima s 1333...prevelika razlika...:D ...a o usporedbi QX6xx0 i Q6600 neću ni trošit riječi. E da...Penryn koji "samo što nije došao" dolazi u Q1 2008. |
Ja sam planirao ovih dana si uzeti Q6600, ali vidim da bi uskoro trebali doci G0 stepping, ima neko info kad ce stici u hrv?
I jeli pise na onom stickeru na kutiju koji je stepping? Sad nisam doma da bacim oko na kutiju od starog proca da vidim sta sve gore pise. Hvala na odgovorima. |
Drago strikes back ;)
|
Citiraj:
Npr. moj E6300 ima Production code BX80557E6300SL9SA (stepping B2) |
Mucho Gracias na odgovoru.:chears:
|
Citiraj:
I onda bude "gdje ima dima,i vatra postoji,jao bog te ***o pa to q6600 gori". Sry,morao sam:D |
Samo da zahvalim Vuci i ostatku ekipe sto su me spasili pisanja kilometarskog odgovora Gradjaninu, usto naravno i potpisujem sve sto je Vuco rekao :) Dodao bih jos: kupujte sto god mislite da je vama najbolje, sto vas napaljuje, s cim cete bit zadovoljni i sto ce ispunit vasa ocekivanja. Pa bio to Q6600, E6750, E6600, E2160 ili Celer, meni potpuno svejedno. Ja znam sto cu ja kupiti, sto ce se meni isplatiti, a isto tako znam i za druge ljude kojima ce se isplatiti (odnosno se vec isplatio Q6600 ili neki drugi Quad).
|
Mislim da su svi dobili svoje odgovore :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:58. |