![]() |
koju plocu uopce imas??
probaj sa novim biosom pa ces vidjet jel do neceg drugog:D |
ASUS P4S533-E. Upravo sam flashal BIOS i ne ide.
|
jel mozes mijenjati omjer FSB:RAM?
ako mozes, stavi 3:2 i onda ces ziher znat da ti nije do memorije:rambo: :rambo: jesi pogledo onaj link kaj sam ti posto? ak nis ne uspije, uzmi proc i odnesi ga kod nekog ko ima bolji hardware od tebe, po mogucnosti sa boljim kulerom za proc i vidi dokle ide ja sam svoj proc isprobo kod frenda sa vodenim i vidio sam kaj sam kupil (:beer: za Clockana) |
Omjer nemrem mijenjati. Trenutno imam Vulcano 7+, a do prije par dana i Zalmana 7000 tak da do tog nije. Memorija mi cijelo vrijema radi na 166 bio on overclockan ili ne.
Brojevi su oko moga i svi su negdje oko 3 GHz. Kaj misliš, da meni napajanje ne daje stabilan napon jer dok gledam u ASUS Probeu napon zna dosta varirati. Napajanje sam dobio uz Logicovo kućište. |
moze biti fakat do napajanja, zato ti kazem, odi do frenda na :beer: i isprobaj proc!!:rambo:
ali ak tvoja radi na 333Mhz i ti dizes FSB, a omjer FSB:RAM ti je ocito 1:1, kod FSB-a 200, mem bi ti trebala biti na 400MHZ, a cini mi se da tvoj samsung bas toliko nemre ispravi me ak sam u krivu :D :rambo: |
Moj proc radi na 266 i je ga pokušavam dić na 333 jer bi matična morala do tolko, al neće.
Nisam ga ni mislio na 200 jer je matični 166 max, a i memoriji baš ne bi vjerovao. Na pivu ću ziher otić :beer: , al je problem kaj nitko od mojih frendova nema Intel |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:07. |