![]() |
Moje Taganče iz siga je sa jednom 2900XT trošilo oko 330-345W u STALKER-u.
Bez monitora. Peak je uređaj zabilježio na 378W. |
Nisam nigdje našao da piše, možda sam previdio, koji su proizvođači jedne, a koji druge Radeonke?
|
Obje su powercolorke jeftinjava iz ve-mila, autronica i m-computersa ( jedino sam ih tamo našao po toj cijeni od 850kn)
|
A gdje su jo Zalmani...dođe to 2K ako ne i preko... :goood:
Inače lijepe reze. ;) |
Nice;)Svaka čast:respekt:
|
Nažalost, moram vam reć da nakon 2 dana rada naišao sam na nestabilnosti i nasumično gašenje kompjutera i poslje nemogučnost paljenja. Mislim da je napajanje pak slabo iako su naponi stabilni. Stigao mi je xilence 700w na probu, pa ću vidjet je li to to ili je crossfire loš..
|
Ja sam jos daleko od CF-a, ali ako odustanes slucajno znaj da imas kupca za bridgove.
|
Citiraj:
|
Mortal vidim da imamo isto vodeno :)
Dobre reze :chears: |
Moram vam reći da napajenje pa, loše.
Moje x1950gt trebaju molexe a ne PCIE konektore za napjanje tako da imam manjak molexa a iz napajanja izlaze samo da raila sa molexima, dok je treći za PCIE koje mi ne treba. 12V je bilo na 12.26 dakle dosta je jako. Ali na kraju sam skužio da u napajanju nije bio problem. Kopjuter bi se odjednom sam od sebe ugasio i jednostavno ga ne možeš upalit, ni vađenje baterije i kopčanje drugog napajanja, ni vađenje sve periferije van ga ne bi pokrenulo, prvi put kad se stisne gumb malo bi se mrdnuo vent i tu stalo. Nakon dugog pražnjenja baterije i kompa bez struje upalio se i sad bez ikakvog kloka na cpu radi stabilno sa mojim silwerstonom 400w dok xilence sam vratio. Sad nešto smrdi na slabi 12v, dakle kad se klokne cukne svu snagu, ali to se isto desilo i na xilence 700w.... Inače crossifre još jednom ću reć moja preporuka, jako sam zadovoljan.... Ne znam, ali moram reć da je silwerstone strider 400w teži od xilenece 700w! |
Evo ja nabavio bridgove i novce za drugu grafu. Sad samo cekam da se kolega domy vrati pa da krene narudzba iz Linksa za OS. Ja nebih trebao imati problema sa napajanjem, jedino ako ploca nebude zezala jer imam drugi utor duljine PCI-E 4x. Mislim i fizicki je kraci, pa vise od pola pinova na grafi nije ustekano nigdje.
Nadam se da cu i ja moci preporuciti CF i da necu imati problema sa njime. |
Posto kupujem plocu koju ti imas, sad me bas zanima ishod CF-a, cekam s nestrpljenjem rezultate ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:33. |