![]() |
Citiraj:
Skupljo sam lovu ooooood daaaavno... Napokon se strpljenje isplatilo...:D :smoke: |
Citiraj:
nekoristim ga iz jednostavnog razloga sto nemam ISDN i neplaniram ga uvesti u dogledno vrijeme...... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A to ti se isplati kroz neko vrijeme...:cool: :smoke: |
Citiraj:
:smoke: |
Citiraj:
|
Jel MSI KT3 ultra aru ima CE ili CD verziju Kt333 northbidgea?
A MSI KT3 ultra 2? Jel zna tko? Na MSI-jevem site-u nepišeeeee...:mad: :smoke: |
Citiraj:
Samo se moram odlučit...:rolleyes: :smoke: Ima ko kakvu preporuku za CL-icu??? A da je 5.1?:p :smoke: |
Citiraj:
mozda kad budem imao stalni priliv novca i kad mi se starci odsele iponesu drugu liniju s sobom :) |
Citiraj:
Moj test (ciji clanak dolazi ovaj mjesec) je pokazao da je TerraTec SiXPack5.1+ bolja i od Live! 5.1 i od Audigy-a. Kosta oko 500kn. |
Citiraj:
Imam neki Taicom Terminal Adapter, al svejedno je odlican. U vecini slucajeva skida na 7KB, spoji se za 3-4 sec... Da ne govorim da ima izlaz za 2 obicna telefona, sto je velika prednost, jel ne moras odma kupovat ISDN telefone! Btw, takve Terminal Adaptere jos nisam nigdje vidio po cjenicima |
Citiraj:
Ej a kake su kartice u testu? Jel ono neko spominjo da će ubrzo i neki test TV-tunera?:cool: :smoke: Di si ga nabavio miato? Kolka je cijena?;) :smoke: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Npr. koji su sudionici u testu???;) :smoke: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako te zanima, mogu ga pitati koja je cijena... |
Citiraj:
Jel to bulk ili retail,šta dobiješ uz njega?:cool: :smoke: |
Citiraj:
ma jebo te taj isdn..........
uzmi mog asusa, evo dam ga 150 kn (govno malo, nitko ga nece kupit.....) :D |
Citiraj:
Ja oću da za novi komp smrdi po laku kolko je nov... I...Naravno garanciju... A ne ko ovaj šrot(nadograđen sa 486-ice)...:D :smoke: Naknadno... Čini mi se da je moj sadašnji komp naaaaaaaaajveći shit na ovom forumu...:( :( :( |
Citiraj:
a posto je novi preko 300 a ja ga dam za 150 i da krepa (a nece) za razliku kupis jedan slabije marke (taman tolko kostaju) |
Citiraj:
Rekao sam...U novu konfu upada samo ono s garancijom... Bez beda...:D :D :D |
Jeli...
Jel bolje uzet externjaka(modema...naravno:D )... Koji visi na RS232-u ili USB-u... Znam da ISDN TA neće-kada se koristi 2 kanala raditi na 128k nego na manje ako je spojen na Serijski...:D :smoke: BTW... Čije chipsete stavlja USR u svoje modeme?:rolleyes: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW,Greg... Koje drivere koristiš na motoroli? Jel imaš GVC-a ili?:cool: :smoke: |
Citiraj:
|
Ajde mi sad dajte prijedlog za modem...
A da nije USR... A da je kvalitetan... Šta mislite o Elsi,Acer-u,Creativu i Well Com.-u? :smoke: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:18. |