![]() |
Citiraj:
a stari ak ti uspijes sastaviti to cudo u komercijalnoj varijanti ja castim obitelj s svecanom vecerom hebote koja si ti napuhana budala .... |
Nema ga već 20 dana.
|
Šteta kaj ga nema .... baš me zanima stvar u praksi :confused:
|
Pa stvar nije radila , iggen spalio komp hence nije se pojavio zadnjih 20 dana
|
Jadan decko, Pa bas ga i nije Za zaliti! Sada sigurno ima traume od vas , pa se sada ljeci!:D
|
Lipo gledam i ne razmišljam ...nije vrag da mislite da će takav uredjaj dođi u Vaše selo , a da ga niste zaradili ....
Vama ne triba računalo več veliki bat da si složite zaostale opruge i točkove u onome što u svitu kažu "glava".. |
E... zaboravija sam ...ona šklopocija če kao radi s Mr. Peltierom t...to si sinko rini va rit ...jer i sam si vidia da to je gubljene vrimena...i sad pazi!!!!
Nemojte bit blesavi ka i cili svit pa da plačate svoje gluposti...neka oni plate vami !? |
Citiraj:
|
Informacija je na razini rasprave...
Vjerojatno imaš još kakovu bolju ideju... |
Citiraj:
Mala firma u prosjeku mijenja racunala svake 3-4 godine, a server svakih 4-8 godina. Server je uvijek u serverskom kucistu s filterima za zrak koji se ociste svakih mjesec-dva bez gasenja servera i ide u trosak redovitog odrzavanja, dakle, ne naplacuje se posebno. Dakako da serverska kucista bolje hlade komponente od klasicnog (kucnog), jer su tako i dizajnirana. Takodjer, dizajnirana su tako da se i pokvaren/problematican dio moze zamjeniti u minimalnom vremenu (disk za nekoliko minuta bez gasenja servera npr.). Ako server u manjoj firmi stane, tada ista ta firma zeli da se server osposobi s jucerasnjim datumom, a ne zele promatrati kako ti treba nekih sat-dva da im server uopce raskopas. Da si ikada odrzavao server/e, tada bi znao da 90% stvari na njima ionako smijes raditi samo van radnog vremena (nocu i vikendom). |
Iggen, daj nekakve dokaze, brojke ili slikice, a svoje komentare ostavi za sebe, skupa sa svojim nazovi stručnim osvrtom na održavanje servera.
Priznajem da me zanima to hlađenje u ulju, ali više na akademskoj "kako-to-radi" razini. |
Ovaj sam topic tražia ajde iggen javi se sa rezultatima (fiteze)
|
mozda se smrznio:D
|
dobar sig strma :D
|
Daj daj nemoj nas hebat nego daj slike tog tvog hlađenja pa možemo dalje razgovarat!!!!
|
To me ful zanima jer mi je tema za maturalni rad HLAĐENJE PROCESORA!!!!
|
Citiraj:
e trebat ce mi i malo tvog materijala :D |
o boze boze opet jedna fix ideja...
ha ha al ova je smjesna :D |
Ovo je bila jedna od boljih sprdačina.:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:23. |