![]() |
Ja imam 3800+ X2 (kloknut za 25%) i mislim preć na E6600...ali sa matičnom me izađe preko 3K još uvijek.
Sad malo gledam testove i recenzije da vidim jel mi se isplati... Prvenstveno sam gamer i filmofil.... |
ma sad idem na ovaj c2d mada sam već to davno odlučil al ovo je ono.... :D
za 12k će bit nadam se neka solidna konfa...sad još imam 600kn viška... :) |
Pa dobro, sa tvog proca je svakako isplativo...ja još nisam siguran.
Mijenjam samo proc i matičnu, sve drugo je tip-top...:D |
Ne znam dal si razmišljao ukoliko ako promjeniš shvatiš da si bacio lovu... ;)
|
Ma da al ću bit trendy....:D
Intel je sada in, kažu gurui....:goood: Kako da odem u Piraju ili Seljuun u subotu navečer i kad me trebica pita šta imam, a ja kažem AMD-a...samo će se okrenut na peti.... A kad veliš da ti je dugačak 6600 i to sa dvije jezgre (jedna malo veća od druge) odma' se ovlaže...:fiju: |
Citiraj:
Ja sad svoga ne bi prodao nema šanse,dobro je da ni nisam.Ko zna kakvi bi mi se procesori vrtjeli po glavi poslije:DMislim da nikom ali baš NIKOM nije potreban jači procesor doduše i ovo je previše:lol2: |
Citiraj:
inače samo da još malo navlažim ove "kurvice" šta su se napalile na E6600..... proglašen je procesorom godine po dosta poznatih sajtova :dobartek: |
zato sam se ja riješio svoje konfe baš na vrijeme dobro ne baš cijele:D
pa ću si poslije moći kupiti 3takve konfe za te pare:D:D |
Citiraj:
sada je vrijeme za kupnju novog kompa gledano sa ekonomske strane, imat ces najveci omjer ulozenog i dobivenog gledam cjene proceva u www.amd.hr svaka cast |
a, ako nemam sada dovoljno?
Hoće li se za mjesec-dva stanje drastično pogoršati? hvala |
Citiraj:
|
ne, tak se nešto neće dogoditi jer
a) mijenjam platforme, a ne lovim 'bleeding egde' b) nemam para. Hvala! |
a gle, cinjenica je da kompjuteri u povjesti nisu poskupili, ove sitnice tipa nestasica rama ili promjena tecaja valute promjene max nekih 5% cjenu samog racunala u kompletu, al nist bitno. Tako da nemas brige, danas ili bilo kada nakon danas sigurno za svoju lovu neces dobit "manju" vrijednost racunala!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:29. |