![]() |
nije sat vremena, nego kakvih 30 minuta. namjerno je. moram počistit neke tablice da bi kasnije normalno funkcioniralo.
|
Citiraj:
|
Ne mogu na svaštari otvarat "zadnje stranice" --svako toliko šteka! 12:50
EDIT . 12 : 55 sad šljaka!!! |
|
to ti apache servira kad je server tolko opterećen da nemre odvrtit mysql. upravo radim svašta nešto...
|
ok... dosta za danas... još će kakvih 15 minuta biti malo sporije, a dalje bi trebalo sve biti super.
|
Eto meni baš davalo prije ćuku vremena i server error i još koješta;sad radi.... :)
|
Da, do malo prije nije davao da se posta, odma je hitalo errore :)
Nadam se da sad radi^^ |
OK je.
|
Nebi li bilo zgodnije da stavite obavijesti kada cete prckati po forumu tipa
20.4.2007 - 23:30 - 00:00 ili nekaj slicno |
naravno. al je fora u tome da nitko ne stigne planirano odvojiti vremena pa prčkamo kad nam neki drugi plan propadne :(
|
Horza, ja nikako ne uspijevam vidjeti tvoj zadnji post na ovoj temi ? :stoopid:
Veli da ima 2 stranice tema (tvoj post je 40-i mislim), ali kliknem na drugu stranu i opet me vrati na prvu :) Valjda će nakon ovog mog posta biti bolje ? :stoopid: EDIT: Sada mi radi normalno... |
Re: nadogradnja infrastrukture
meni cijelo vrijeme pise da imam new private messege a kad gledam nema nist?
Isto tako kad sam na 'forumu' pise da ih imam 9 a kad udjem u private messiging imam 8? |
ovo je totalno glupo, u svakom naslovu posta bez da je itko citiran da piše Re:...
Distracting :S |
Citiraj:
EDIT: Očito da se Naziv sam dodaje, dakle u quick reply neće biti moguće to pobrisati, kao npr. sad u advancedu, više nema Re: :) A čemu to uopće...? |
Nisi ni sad pobriso LOL
|
Jesam jesam :p
EDIT: Njesra, opet mi je ostalo pa sam moro brisat :D |
Citiraj:
Tako sam ja jednom imao i to mi je pomoglo (Horza mi zapravo pomogao) :) |
e sad ne znam jel to zbog mojih sy windozea ili neceg treceg, ali u 10% slucajeva otvaranja stranice na forumu mi izbaci nesto slicno domy-u, i to ne bi bilo nista da nije tak cesto... pita ocu li save ili open, kad stavim open onda mi otvori dio koda stranice (ne cijeli); nekad mi se dogodi i da mi cijelu stranicu prikaze u kodu, ali ne javi save ili nesto nego samo na mjestu gdje bi trebalo biti i graficko oblikovanje samo kod. opera je browser.
isto tako mi se dogodi da kliknem link private messages (nemam nijednu poruku) i kad mi otvori link onda mi crveno gore pise broj poruka neprocitanih onaj koji je bio kad zadnji put sam imao stvarno pm, i te poruke su boldane, a procito sam ih 10000%. evo upravo sad mi se dogodilo potonje: http://www.imagesforme.com/thumbs/3660xxxx.JPG http://www.imagesforme.com/thumbs/5214xxx.JPG |
Da kucnem u drvo meni vec duuuuuuuze vrijeme radi kako treba.
ERROR ne znam sta je :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
sad mi se maloprije dogodilo da primim mail da mi je doso pm i stisnem na link, kad ono u inboxu nema niceg. 3 puta sam morao refreshat da mi pokaze poruku. inace sad sam primjetio da je dodan datum i sat iza zadnjeg posta na indexu. nesto novo ili mi nije upalo u oko?:stoopid: |
Jap.
Dobijem PM, kliknem kad ono štanga. Moram svaki put ručno refreshati da se pojavi nova poruka. |
1 privitaka
Ovo se javlja kad se otvori tema "Verbatim DVD/CD mediji"
|
Horza mora da je danas jako brz, ili je to samo za tebe odma popravio Bugica, jerbo meni taj topik normalno otvara :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:06. |