![]() |
Citiraj:
|
Aj pliz procitj temu HIS9200 i GB9200, tamo smo pisali o tome. memorija je Hynix 338A
HYGDV281622DT-4S ne očekujem čuda, ali koliko bi se dobilo? |
..
Ajd Jelc sretno ti bilo s grafom:beer: .
E jer mogu ako gledam DVD na TV-OUT stavit ventilator na energy na svojoj grafi?? Ili kartica kosristi puno procesor za DVD... |
Daj ju malo meni probat.:D
Nabavil sam novi protupožarni aparat od 6 Kg.:D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Skuril si svoju 9700 pa bi sad moje siroče zvužgal:fuming: Ne-dam:D Ti si baksuz za grafe ko i RAK za hardove:D |
Imam i ja novu ATI-cu :D .
Radi super )nisam cak ni formatirao HDD vec samo uninstall starih drivera i stavio nove :D ). A Tv-out....... STRAVA!!!! Jest da se nevidi nista citat al gledati DivX-e je uzivancija :beer: |
heeeeeeeeeeheeeeeeee.....
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Al kad gledam film ili sat. program sve je ok i izgleda bolje nego na monitoru od kompa. Jel moguce da npr. preko tv-outa pustim film a ja na monitoru radim nesto drugo? |
Re: heeeeeeeeeeheeeeeeee.....
Citiraj:
IIIIIiiiiiiihhhhhaaaaaaaa kak to sad dela, al bog i bormeš i ruži. Mislim da je mješalica za beton tiša. Al ipak bi sprobal tu grafičku samo 5 minuta. Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.:D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni je najjednostavnije tako da mi je monitor primarni , tv sekundarni ,i označim extend my windows desktop onto this monitor na tv. Pokreneš bs player i jednostavno ga odvučeš na tv i povečaš. Tako kad tv nije spojen sve radi ko i obično ,a čim spojiš kabel na tv automatski kad pokreneš player odma ga baca na tv :beer: |
Citiraj:
Normalno da možeš...pustiti film ili neku drugu "multimediju"/fuj odvratnog li naziva/:D ...a na monitoru npr.surfat:) |
Re: Re: heeeeeeeeeeheeeeeeee.....
Citiraj:
Ma trebal si si fino piknut onu sivu stotku plastičnu:D pa kroz zid:D :D :D A možeš i koljena stavljat ak te zeza I glatka je. :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
:) Ja se bogme više ni ne sjećam kak sam to napravio-znam da sam si narihtao da mi se odmah prebaci na telku a da mi monitor bude čist. Odi na Overlay tam imaš i opcije za to,pod clone mode. |
mislim sto je je jelc jebiga zavidim i tebi i sky-u zbog grafe... :D :D :D :D :D :D
nemo's si pomoci :D |
Citiraj:
|
Molim? Nisam primjetio razliku kad pušatš s HDD ili CD.
Ako hočeš odvojeni prikaz na Tv-u od monitora uključiš theatar mod. Ali pazi onda nemaš mogučnost puštanja titlova s Divxa (ako su posebno snimljeni), jer ne podržava overlay. |
Citiraj:
|
Svašta. Nebi smjelo biti razlike. A što ti je konkretno bilo? Zvuči poznato ali se ne mogu sjetiti....
|
Citiraj:
|
AAANNNnnnnyyywwwwaayyyy ..... sretno s novom grafuljom.
Bog ti podatio tiseće frames per sec u stotinama FPS-a/RTS-a/Spot simova/vozaćina etc. Lijep osiječaj držati fini komad PCB-a u rukama, a u gaćama " wood " jerbo znaš kaj ta beba radi dok se vrti HALO :D :D :beer: |
Re: Re: Re: heeeeeeeeeeheeeeeeee.....
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: heeeeeeeeeeheeeeeeee.....
Citiraj:
|
Je je. Još se daju i pigat kad ih zgriješ s brenerom.:D
Mislim da se moram liječit. Furt mi je nekakav plamen na pameti. :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
Citiraj:
Nisam se ni sjetil dok nisi brener spomenul. A zato ona mene onak gleda... :D :D :D |
ej vas dva.....ste se zaigrali?? to je vec spika za zderonje!:D ljepljenje bitumena .busenje zida...jos ste pozabili napisat kaj je bile za gablec!!!:rolleyes: AMDejac si ti skroz gotof zi Martinjem ili jos repriziras???:rolleyes: :D :p jelcu se ne cudim...covek je hepi radi nove grafulje pak se hinca...ali ti??ccccc...........sam bi busil,kopal,kuril....ak nemres dojti k sebi-dojdi k meni!!! pak bume u stereo verziji...pili,busili,kurili,kopali...hihihi:p
|
Napravio sam ono sa Theater-om. Ukljucio i sve radi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:56. |