![]() |
Ova država me ogorčava sve više i više..
|
Dobro dosao u klub :lol2:
|
|
Do čega je došlo... Saznajemo provjerene informacije o promjenama u t-comu iz tiskanog izdanja buga... :lol2:
|
inace tako mi je dobro doslo ovo povisivanje uploada da je to strasno evo idem izmoliti krunicu ispred t govna....
|
Nema vajde od T-smradova... :fiju:
|
Mogli su ga dignut da bude veći od downloada..velike mi koristi..
|
Lakše si digneš ratio na nekom trackeru. :o :D
|
totalno razočaranje :( :( :(
|
A vi decki bas vjerujete onim "geekovima" iz Buga, ocigledno su krivo stavili informaciju, pocetni paket bi morao biti sa 1 na 2 a ne kak su oni krivo stavili u brzini
|
slažem se da su u Bugu sve više mutavi i totalno nezanimljivi, od prve do zadnje strane.
|
ja jednostavno ne kuzim zasto ljudi vishe kupuju tiskovine s tom tematikom?
sve sto oni napisu je na netu 100x prozvakano i bolje napisano + kod njih sve dolazi s mjesec dana zakasnjenja. ili... sad imamo razlog jer je T-scum odlucio da se sve novosti objavljuju u BUG-u :lol2: |
A piše to negde drugde ili sam u bugu? Je nazval ko? Ima ko nekoga nutra? :D
|
Nešt sam ja čuo da bi 1mbit+flat trebao past na 188kn,a pošto sam već sad na flatu,fino se sam prebacim na 3mbitnu vezu za iste pare ko i do sada i ko ga šiša:D
|
Citiraj:
|
Prvih 5 koji dođu ostaju :D
Ma ne vjerujem ja ništa dok ne vidim da je ubrzalo |
ma nemoramo svi u sloveniju kažem ja uzmemo jedan ruter prikopčamo ga u sloveniju i sa 20 metara kebela se spoji mi u hrvatskoj
U slučaju da se želite preselit u sloveniju nemojte slučajno ić brodom jer nema vezova od 91 kad su dva slovenca vezale gumenjake na rivu |
Dok ne dodje 1.4. Lock.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:10. |