![]() |
Evo i mog... version 1.0.0:
DESK EDIT: btw tek sam sad primjetil da sam na mitnigu maznul nekom ovaj crljeni upaljac pa ako ga netko prepozna slobodno se nađemo da mu ga vratim jer više nema plina :D p.s: Jelc mislim da je to tvoj ali nisam siguran |
Citiraj:
|
1 privitaka
Evo jedna sa sređenim stolom. Stol je sređen samo za potrebe snimanja :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sto se tice plina, njega jos ima, upaljac radi i ako Jelc zeli vratim mu ga i uz njega dobije jos i kutiju cigara! |
Citiraj:
Ništ...visiš vopi i to ti je to... |
Evo slika mog stola. Morao sam slikati iz tri puta (velik mi stol a i kratak mi kabel od kamere :D ;) )
crodbzgt.topcities.com/1.jpg crodbzgt.topcities.com/2.jpg crodbzgt.topcities.com/3.jpg Linkove morate "rucno" upisivati jer neradi kako treba ako stavim http:// ispred. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imali koji sMile koji izražava želju za povračanjem? :beer:
|
1 privitaka
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kod mene je uvijek stol u neredu. Pospremim ga i za dva dana je opet u neredu. Uvijek nesto trazim po CD-ova pa kupim nove CD-ove, pa rastavim kuciste itd... nikako da bude spremljeno. :beer:
|
Da se pohvalim. Meni je kanta bila jednom zatvorena čitava 3 dana. U ta tri dana je nisam ni otvarao a radio sam na kompu. I nakon godinu dana još nisam srušio rekord.
Sada je uredno otvorena. Zatvorim je i sutra ću morati opet gurati nos unutra. |
1 privitaka
Da malo oživim temu.:beer:
|
Citiraj:
|
Dobra Vila!:D
|
Citiraj:
|
Vidim da se šalju slike pa ću i ja. Ovo vam je jedan uredni stol jednog urednog studenta.... :D :D
Slušalice su tu u slučaju kad mi moji sustanari počnu prigovarati kad se ovaj dečko pod stolom previše razbaca... :cool: |
Bravo za urednost:D
|
Citiraj:
dovodi me u napast da si pospremim sobu :D |
Inače stol mi je uvijek razbacan, ali kad sam vidio sve te uredne stolove jednostavno sam ga morao posložit
|
Meni stol ni nemože bit nabacan CD-ima.Nemam toliko para za sve originale, a pirata se grozim:D
|
Citiraj:
Mora bit..... house rules.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:07. |