![]() |
Tko ima Metro karticu da posudi? :D
|
Citiraj:
|
a u čemu uopće postoji razlika u + i - mediju?
ne kužim uopće čemu postoje dvije vrste? danas svi uređaji čitaju oba standarda.. što ih ne ukinu... |
Navodno su '-' mediji bolji za video materijale (kompatibilniji sa stacionarnim playerima), a '+' za podatke.
|
Tako je nekada bilo, medutim danas je potpuno svejedno, moj pioneer star 5 godina isto cita i + i - kao i ovaj najnoviji koji je star 6 mjeseci.
Mada su se meni + pokazali pouzdanijim od - medija, tj. manje sam imao problema sa njima sa filmovima i koncertima koje snimam. |
Citiraj:
Mazni od mene karticu, a za mene diskove ;) BTW, zadnje cca 3god. koristim iskljucivo Verbatimove DVDe iz Metroa i ne sjecam se da sam ikad imao problema. Osim s (lagani OT) przilicom na laptopu koja mi pocesto zna izbaciti "Power Calibration Failure" error, narocito kod przenja CDa. Zna li netko o cemu se radi? Nasao sam na netu da su najcesce 3 uzroka: nekvalitetni mediji, prljava leca, potreban upgrade firmwarea. Prva dva gotovo sigurno nisu, a s trecim mi se neda zezati. Imate li vi kakvih iskustava? |
Ja sam na zadnjoj akciji u Metrou kupio 6 spindelova po 50kn/komad
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
A nista, probat cu s novim firmwareom. A neeedaaaa mi seeee :hitthewal:
U svakom slucaju thx na savjetima :chears: |
Na stranice proizvođača laptopa, pronađi točan model i vidi ima li nadogradnja firmware-a, pa ako ima nadogradi jer se firmware za prže u laptopima inače rjeđe nadograđuju, skoro uvijek samo ako ima neki problem sa starom verzijom (a ne samo radi poboljšanja kompatibilnosti s novim medijima).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:53. |