![]() |
Malo se potrudi i pogledaj/usporedi specifikacije, sve ti lijepo piše...
|
jel ima BAd Axe 2 firewire??
jer na ovom linku koji sam dao piše da jedna ona verzija ima a jedna ne al mene zanima za ovu koja je kod nas dostupna. |
Moja nema, a brijem ni ostale dobavljiva u RH. Barem zasad.
|
Moja je topla preporuka Abit AW9D-MAX.
Ploča je na 975 chipsetu - clocka se MANJE od 965 chipseta, strap joj je 1066, ali s druge strane je vrlo stabilna i dobro opremljena ploča. Nije najbrža, ali je vrlo dobro opremljena ... |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=117 gle 3. slika po redu pokraj USB-a ima mreža a pokraj drugog USB-a firewire šta ne??? |
ocito ga jos nije otkrio :D :D
treba se vremena da se otkriju sve čari ove ploce? ne? :) naravno da bx2 ima firewire... i bx2 i aw9d su odlicne ploce...obje odlicni clockeri...aw9d ima malo vise mjesta za OC jer moze dati dosta velik napon na NB sto je kljucno za visoke frekvencije FSB-a na 1066 Mhz strapu. BX2 ide do 485Mhz FSB stabilno (max koji sam ja dostigao)...AW9D bi trebao moci nesto vise... |
My bad ak je to to; najiskrenije nemam pojma... ja sam brijo da je to neki eksterni konektor za disk ili tak neš... s time da sam sad pogledao na intelovoj stranici i nisam ga tamo vidio navedenog, a možda krivo gledam... ma nemam pojma... kaj nije da Intel forsira USB???
|
Citiraj:
Al svedno izbor za tvoj stroj, vise nego mrak! Dosta sale, jedini nedostatak po mojem sto se te ploce tice je to sto nema e-sata, sto danas zna biti prilicno korisno kolko sam primjetio i samo zbog toga bi svoju rado zamjenio za quadGT-jku ili commandosicu |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E-SATA iliti External SATA - to je eksterni SATA konektor koji se nalazi na ploči skupa sa ostalim konektorima (znači možeš spajati diskove izvana, ne moraš za to otvarati kućište...)
|
A tooooo.... pa to i nije baš toliko svima potrebno a može se i ladica za disk ugradit ili još bolje USB disk : evil :
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Eh tako ti je to kod nas laika... nama je samo bitno da radi solidno i brzo i da ima sve opcije koje mi trebaju. Ostalo mi je na ignore. |
Citiraj:
bezveze ;) Citiraj:
|
Citiraj:
i da, jos stoji u vrecici : hitthewatak da mjenjanje i nije nesto pretesko, hehe, nadam se da kroz koji sat to vise nece biti slucaj! :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:40. |