![]() |
Citiraj:
Sto se tice temperatura.............................P E R V E R Z I J E Kada se kod nas pojavi stavicu i prst u guz'cu (u prevodu - gladovacu. Da ne bude slucajno krivo shvaceno :D) ali cu ga kupiti cisto da zaledim ovu svoju sadasnju konfiguraciju, a i sldecu koja ce najvjerovatnije biti C2D. |
Neznam dal je tko skužio, al na onom zadnjem linku, pogledajte sig onoga sa nickom "NapalmV5", tip ima plazmu kao dio konfe : bonker :
|
64dB!!! pa to je kao da si stao pored golfa2 dizela na kojem je taman napravljena 2 generalka i sad se razradjuje...
mislim ta 2 venta da pusu po golom procesoru mislim da bi ga ohladili... inace svaka cast cooleru i temperaturama |
hm
evo ja bas mislim sljedeci tjedan uzet TT BT al sad kad vidim ovu mrcinu neznam bas... jel bu to opce doslo kod nas ak zna netko? |
Citiraj:
Jak cooler, ali bome i ventovi koji su ko tornado ;) |
Eh, eh to bome nisam vidio, hvala Vuco. Onda rezultati stoje. Ostao sam zbunj (mislio sam da je sobna temp. cca. 25°C) kad sam to vidio. Rekao bih da je nemoguće spustiti toliko temp. ako je sobna temperatura normalna, bez obzira na ventove...
|
Citiraj:
|
Hladnjak je velik, ali po težini od nekih ~840g i nije nešto težak, ima i težih, kolko se ja sjećam.
Ali na onoj jednoj slici se jako dobro vidi kako savija ploču ;) |
Citiraj:
Bojim se da bi moglo biti problemai s manje kvalitetnim pločama, kaj se tiče savijanja. ali podupreš ga s dvije tri šipke i riješen problem :D |
Citiraj:
|
Ima li kakvih najava o dolasku na nase trziste, kada bi to moglo biti i kolika bi bila cijena?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:54. |