PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   potrebni crackovi! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=579)

ozren 26.05.2002. 19:28

Citiraj:

Originally posted by soda

Lako je tebi imati legalan software. Da meni netko ponudi orginal WIN za 30$, uzeo bih. Ali sada... da OS platim oko 3000 Kn (XP pro) i office oko 5000 (ne znam točne cijene), malo je previše...

Ja zadnje vrijeme sve vise idem na OpenSource rjesenja. Tak recimo ima AbiWord koji je supach i sl. Dosta tih stvari je i dalje Linux-only (Abi nije, ima i za Windoze) i tak, svidja mi se cijela ideja i mislim da je to pravi put. Opcenito sam sve vise i vise u Linuxu jer osim igranja nema nista sto u tom OSu nemres radit bar jednako kvalitetno kao u Windowsima.

Slazem se da cifre od 3k i 5k kuna su ogromne. I ja shvacam one koji koriste ilegalan software ukoliko putem njega NE zaradjuju. Ali ako recimo koristis neki software i putem kojeg dobrano zaradjujes i onda i dalje koristis ilegalu, eh, to bas ne toleriram. I tak, puno je tu sivila, no bottom line je taj da ne zelimo da PC Ekspert postane Astalavista.box.sk i to je to.

greg SE 27.05.2002. 01:00

Citiraj:

Originally posted by ozren
no bottom line je taj da ne zelimo da PC Ekspert postane Astalavista.box.sk i to je to.
ajde nek te tjesi da je Astalavista shit jer puno brze nadjes crack preko neke opce trazilice (npr. google) nego preko Astalavistae........ :D :D :D

RippeR 27.05.2002. 09:26

Pa ponovo to nije free trziste tebi ljudi nabavljaju to firma uzima ponovo rijetko tu ima tebe i ako jos plus imas drugove koji ti pomazu tio je vec treca stvar to tebe u svako slucaju ne kosta mnogo i ja bih za orginal koji mogu kupiti za 30 dolara dao to ALI NIJE 30 DOLARA. !!!!!!!!!!!!!

ozren 27.05.2002. 15:30

Citiraj:

Originally posted by RippeR
Pa ponovo to nije free trziste tebi ljudi nabavljaju to firma uzima ponovo rijetko tu ima tebe i ako jos plus imas drugove koji ti pomazu tio je vec treca stvar to tebe u svako slucaju ne kosta mnogo i ja bih za orginal koji mogu kupiti za 30 dolara dao to ALI NIJE 30 DOLARA. !!!!!!!!!!!!!
Kazem da tu ima puno sivila... No, uvijek postoji nacin da je sve legalno a da nedas oba bubrega za to... A cuj, skupi se... 30 dolara tu, pa 30 dolara tam... a onda jos prokleti benchovi...

U svakom slucaju nije da tu prodajem neki moral ili etiku vec kazem da PC Ekspert ima drugu namjenu, a ne da se bavi krekovima...

miato 27.05.2002. 18:49

Cito sam pred par mjeseci, mozda je i link bio s pceksperta, al navodno je jedna firma u engleskoj prodavala original, zapakirane windowse s licencom za upola manju cijenu od uobicajene!
Ljudi nemaju kud bacat pare pa financiraju pola windowsa :D

greg SE 27.05.2002. 19:31

Citiraj:

Originally posted by miato
Cito sam pred par mjeseci, mozda je i link bio s pceksperta, al navodno je jedna firma u engleskoj prodavala original, zapakirane windowse s licencom za upola manju cijenu od uobicajene!
Ljudi nemaju kud bacat pare pa financiraju pola windowsa :D

mozda je to M$ podrzao.....

miato 28.05.2002. 07:26

Nije podrzao ! Dapace, htio ih je tuzit, al na neku fintu nije mogao, jel je sve bilo legalno... Tak nesto

Stormeye 28.05.2002. 18:47

Ma kad se sve zbroji i oduzme možete koristiti gomilu besplatnog softvera umjesto skupog. Evo naprimjer: Office dobra alternativa je Sun Star Oficce ili Polar ...
Umjesto photoshopa jeftiniji PSP 4 i sl
Ma nađe se toga uvijek ali nama svima je jednostavno najdraže nazvat švercera i nabaviti šta valja.
No promijenit će se to vidjet ćete:D

miato 28.05.2002. 21:12

Citiraj:

Originally posted by Stormeye

No promijenit će se to vidjet ćete:D

Pa mora se... Mi bi u Europu :D

Stormeye 28.05.2002. 23:21

Ma ko je** Europu!
Mi smo balkanci i takvi ćemo umrijeti
:D

RippeR 29.05.2002. 10:23

Hahhaha balkanci, to ti je dobra definicija sih nas nezavisno od vjere i nacije, jer je jedan jeb*** mentalitet nezavisno od svega ali, ozrene to da pretvorim pc ekspert u crack area ne pada mi napamet jer je odje opustena atmosfera cool je, sve je dobro svi samo cooliramo. i ako smo imali neki konflikt drago mi je da je to sad rijeseno. Ali ime foruma je potrebni crackovi ja sam samo htio cojeku da pomognem jar je pitao. ok ?

Stormeye 29.05.2002. 19:26

BTW nađoh crack ali s virusom pas mu mater j**a!
Ali dobro je stari dobri Norton nije zatajio:D

ozren 29.05.2002. 19:34

Citiraj:

Originally posted by RippeR
Hahhaha balkanci, to ti je dobra definicija sih nas nezavisno od vjere i nacije, jer je jedan jeb*** mentalitet nezavisno od svega ali, ozrene to da pretvorim pc ekspert u crack area ne pada mi napamet jer je odje opustena atmosfera cool je, sve je dobro svi samo cooliramo. i ako smo imali neki konflikt drago mi je da je to sad rijeseno. Ali ime foruma je potrebni crackovi ja sam samo htio cojeku da pomognem jar je pitao. ok ?
Ma nema problema, nije ni bio konflikt, bar ja nisam skuzio da je bio...? Ja sam inace poznat da nista ne kuzim pa eto. Ma ne ulazim ja u tvoje plemenite motiva, sam kazem da ima i pametnijih stvari kao tema za razgovor umjesto krekova. Npr. Kak je hrvatska carina super pametna... nemres im objasnit kad dobis test primjerke (koje moras vratiti btw) da to nije roba za carinjenje... oni bi sam pare pare i mos se lijepo fuckat!

O.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:44.