![]() |
Citiraj:
Slazem se da cifre od 3k i 5k kuna su ogromne. I ja shvacam one koji koriste ilegalan software ukoliko putem njega NE zaradjuju. Ali ako recimo koristis neki software i putem kojeg dobrano zaradjujes i onda i dalje koristis ilegalu, eh, to bas ne toleriram. I tak, puno je tu sivila, no bottom line je taj da ne zelimo da PC Ekspert postane Astalavista.box.sk i to je to. |
Citiraj:
|
Pa ponovo to nije free trziste tebi ljudi nabavljaju to firma uzima ponovo rijetko tu ima tebe i ako jos plus imas drugove koji ti pomazu tio je vec treca stvar to tebe u svako slucaju ne kosta mnogo i ja bih za orginal koji mogu kupiti za 30 dolara dao to ALI NIJE 30 DOLARA. !!!!!!!!!!!!!
|
Citiraj:
U svakom slucaju nije da tu prodajem neki moral ili etiku vec kazem da PC Ekspert ima drugu namjenu, a ne da se bavi krekovima... |
Cito sam pred par mjeseci, mozda je i link bio s pceksperta, al navodno je jedna firma u engleskoj prodavala original, zapakirane windowse s licencom za upola manju cijenu od uobicajene!
Ljudi nemaju kud bacat pare pa financiraju pola windowsa :D |
Citiraj:
|
Nije podrzao ! Dapace, htio ih je tuzit, al na neku fintu nije mogao, jel je sve bilo legalno... Tak nesto
|
Ma kad se sve zbroji i oduzme možete koristiti gomilu besplatnog softvera umjesto skupog. Evo naprimjer: Office dobra alternativa je Sun Star Oficce ili Polar ...
Umjesto photoshopa jeftiniji PSP 4 i sl Ma nađe se toga uvijek ali nama svima je jednostavno najdraže nazvat švercera i nabaviti šta valja. No promijenit će se to vidjet ćete:D |
Citiraj:
|
Ma ko je** Europu!
Mi smo balkanci i takvi ćemo umrijeti :D |
Hahhaha balkanci, to ti je dobra definicija sih nas nezavisno od vjere i nacije, jer je jedan jeb*** mentalitet nezavisno od svega ali, ozrene to da pretvorim pc ekspert u crack area ne pada mi napamet jer je odje opustena atmosfera cool je, sve je dobro svi samo cooliramo. i ako smo imali neki konflikt drago mi je da je to sad rijeseno. Ali ime foruma je potrebni crackovi ja sam samo htio cojeku da pomognem jar je pitao. ok ?
|
BTW nađoh crack ali s virusom pas mu mater j**a!
Ali dobro je stari dobri Norton nije zatajio:D |
Citiraj:
O. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:44. |