![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
I ja imam jedan komp koji ima samo 64 rama (ali ima 400MHz proc) i uspješno je na njemu instaliran XP koji služi samo kao file i printer sharing server. Tvoj proc od 200MHz me natjerao da pomislim da teško da imaš u toj konfi 64rama, ali očito imaš.:) Inače, moramo prekinut ovaj OffTopic. Čak sam vlastiti post zaspamao! Pardon svima. Da se vratim na temu posta: Novo je, da sam od gonze dobio (na poklon!) jednu staru matičnu i proc koja ima atx napajanje. Stara matična, ali pali sve u 16. Gonzi zahvaljujem i ovako javno. Nemojte zamjeriti na ovoj zahvali, ali čovjek je stvarno pravi znalac (uz mnoge druge također velike mrežne znalce ovdje na forumu...), a najvažnije je da je totalno nesebičan i svoje znanje rado pruža amaterima. Dosta hvaljenja (čitaj: ulizivanja zbog koristi oko Mikrotika:D ), da se ne umisli čovjek. Sada dolazi na red lemljenje i ostalo, a problem veliki je da i dalje ne uspijevam u Rijeci nabaviti PCI wireless sa atherosom. Čim bude promjena svakao ću napisati novosti. |
Gonza : goood :
|
Pokušavam izmjeriti voltažu na ploči na raznim mjestima.
Gdje mi je najbolje na ploči uhvatiti minus (-) sa voltmetrom? Molim brzu pomoć, jer ako ne budem imao živaca čekati, pa me satre struja doći ću vam ja...:D ThnX! |
Sa vijaka koji drže mbo.
To je najbliže. Možeš i sa bilo kojeg drugog metalnog dijela. |
Hvala doome!
Test obavljen, rezultati zbunjujući do daske! Morat ću se konzultirati s nekim jačim elktorničarem od mene (neće biti teško naći jačeg elektroničara:D) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:25. |