![]() |
Moja preporuka : Gigabyte X1950PRO ( Gigabyte GV-RX195P256D-RH )
GPU/MEM: 575/1380 Mhz Hlađenje: Zalman Čvrsti kondezatori Na tvom mjestu ja bi se strpio još 1-1,5mjesec dok ne izađu ATI DX10 kartice jer če ond cjene silaznom putanjom za DX9 kartice. |
7900GS, pogotovo ovu:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=60035 |
Citiraj:
|
kolika će biti cijena, i kako ti uzimaš onu koja je đabe ako imaš 1600pro, i koliko JE 8800GTS BOLJA OD NAJJAČE IZ 8600SERIJE
|
Citiraj:
|
da, lol
|
Bilo bi ti najbolje da pričekaš DX11 kartice jer sve ranije verzije grafičkih kartica će drastično pojeftiniti!!!
Nemoj čekati jer tako možeš cijeli život čekati da stigne nova tehnologija na tržište, pa da stara pojeftini!!! Evo mojih iskustava sa obje kartice. Slagao 2 konfe sa gigabyte 1950pro i na obje sam imao malo za***ancije sa driverima, pa onda tv-out nikako da nastimam i ...onda sam odustao od njih. Sad sam sebi uzeo leadtek 7900gs i prezadovoljan sam! Kartice su preformansama skoro pa iste tako da odluka pada na onu koja ti se bude više dopala. |
Citiraj:
|
Sacekak jos malo pa kupi dx10 grafu.Neisplati se sada uzimat navedene grafe jer ceza za tepare moc uzet 8600ultra/gt
|
ja nemoram ni napisat koju bi uzeo. moj nick sve govori.:smoke:
ali pošto smo u prijelaznom periodu, sačekao bi neku DX10 grafulju. ATI, naravno:D |
Ja bi jedan SLI 8800GTX-a..:lol2: :lol2: ...ma ne bi..briga me..igram emulatore i chillam..recite,netko za Fifu95? Snes,jasno..:D :D ..ili za partiju Street Fightera...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:35. |