PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Dva harda (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5697)

Jelc 04.09.2003. 22:27

Citiraj:

Originally posted by Mrvica
Pinnacle PCTV. Kaj ti imas i v koji rezoluciji ti je capture video ?
Pinnacle...pa sa njom možeš snimat npr u 720x576:confused:
U toj rezi najčešće i snimam...

Jedino gdje sam ja vidio da neide preko 320 je VDub i DivX...

Ali u npr IUVCR-u može...

Ovo gore ograničenje kaj sam naveo je zbog Pinnacle WDM drivera,ima za skinuti i druge ali neznam da li možeš onda koristiti Pinnacle software..

Meni Pinnacle dela fino-tak da mi nije baš jasno...

Mrvica 04.09.2003. 22:37

Ok! Jelc daj mi samo napisi koju Pinnacle karticu imas, znam ja da ih ima koje snimaju u 720x576 ali mojoj Pinnacle PCTV je maximum 352x240. Napisi mi kaj imas i prvom prilikom te castim :beer:

Jelc 04.09.2003. 22:49

Citiraj:

Ok! Jelc daj mi samo napisi koju Pinnacle karticu imas, znam ja da ih ima koje snimaju u 720x576 ali mojoj Pinnacle PCTV je maximum 352x240. Napisi mi kaj imas i prvom prilikom te castim :beer:
Ma gledaj-Svrtan npr ima RAVE model,ti imaš PCTV,a ja imam PCTV Pro...moja se od tvoje razlikuje samo po stereo zvuku i FM tuneru...e da imam i daljinac...

Koliko je meni poznato sve mogu snimati u istoj rezi.

Mrvica 04.09.2003. 23:20

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Ma gledaj-Svrtan npr ima RAVE model,ti imaš PCTV,a ja imam PCTV Pro...moja se od tvoje razlikuje samo po stereo zvuku i FM tuneru...e da imam i daljinac...

Koliko je meni poznato sve mogu snimati u istoj rezi.

Hvala Jelc!!:beer:

Neke stvari su mi sad jasnije (prokopao malo po netu), to kaj ja imam je prastara kartica PCTV, a vidim da sad ima novijih pod istim imenom:eek: ! Jer ja sam razmisljao kupit pinnacle studio dc10 plus ali ak ti velis da PCTV pro snima u toj rezi idem po nju i to odmah sutra na pola niza cijena od studia dc10 plus!!:beer: :beer: :beer:

Istina nije softwesrki podrzano kao dc10 ali za pocetak dosta!

Jelc 04.09.2003. 23:45

Citiraj:

Hvala Jelc!!:beer:

Neke stvari su mi sad jasnije (prokopao malo po netu), to kaj ja imam je prastara kartica PCTV, a vidim da sad ima novijih pod istim imenom:eek: ! Jer ja sam razmisljao kupit pinnacle studio dc10 plus ali ak ti velis da PCTV pro snima u toj rezi idem po nju i to odmah sutra na pola niza cijena od studia dc10 plus!!:beer: :beer: :beer:

Istina nije softwesrki podrzano kao dc10 ali za pocetak dosta!

Pa ti razmisli kaj tebi ustvari treba:) , ak se misliš profi bavit video montažom trebaš nešto jače,ako "za po kući" i ovo je dobro.

Mrvica 04.09.2003. 23:51

Citiraj:

Pa ti razmisli kaj tebi ustvari treba:) , ak se misliš profi bavit video montažom trebaš nešto jače,ako "za po kući" i ovo je dobro.

Kucna radinost!!!:)

Jelc 05.09.2003. 00:03

Citiraj:

Kucna radinost!!!:)
Onda ti je to-to.:)
Ako imaš bar nešto jaču konfu moći češ snimat kaj god hoćeš...

Mrvica 06.09.2003. 00:02

Citiraj:

Onda ti je to-to.:)
Ako imaš bar nešto jaču konfu moći češ snimat kaj god hoćeš...

Jelc, moram ovo napisat da i moja praistorijska PCTV sa novim softwerom dela isto kaj i nova PCTV i ja sretan i sad pijem:beer: , a daj boze da i tebe sretnem pa da te pocastim:beer: !

Jelc 07.09.2003. 14:13

Citiraj:

Jelc, moram ovo napisat da i moja praistorijska PCTV sa novim softwerom dela isto kaj i nova PCTV i ja sretan i sad pijem:beer: , a daj boze da i tebe sretnem pa da te pocastim:beer: !
Je...a kaj sam ti ja pričal...pa moja prastara ATI-ca koja ide u ISA utor i kablom se spaja sa grafom može snimati u višljoj rezi:D

Samo nemoj npr, VHS snimat prek "antenskog", ja na svojoj sve imam prek običnog "chincha"... i to ne video nego jedan audio...:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:20.