![]() |
Ja ništa ne kužim?! Meni radi normalno i sa 1.33 i sa 1.4. Jedino sam primijetio da je lošije optimiziran mod od originala.
|
Ma prvo se pol sata pokreće i kad se pojavi onaj prvi screen gdje stoji lik i cura i gdje piše koja je verzija igre, tu opet stoji i onda izbaci iz igre.
EDIT: A Matto4 se neće uopće pokrenut, nakratko samo blicne Command Prompt prozor... |
Evo skidam i ja sad pa da vidim jel dobro :D
BTW: Dobro taj Spectrum tera novije igre LOL |
Citiraj:
|
Problem sa zvukom je bio u Compatible Modu, to je kad ja uvijek sve uključim što se zvuka tiče :D
Igra nije baš onako lijepa kao na onim slikama al nije ni puno lošija, što se tiče loadanja, resetirajte komp nakon što se instalira igra jer ćete inače izgubit volju za igranjem kad vidite koliko mu treba :) |
evo pokrenul,i ok je za sad,al me zanima onaj HDR utipkam al mi veli unknown command zna ko o čem je riječ?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Riješenje za one kojima ne redi miš(i ja sam imao taj problem) :U svim menijima od optionsa stisnuti defaults i miš če raditi :)
|
Evo nekako pokrenuo Far Cry s patchem... Igra je prije patcha imala dosta bugova, al nakon patcha 1.4 ih ima još više. Recimo, ubiješ nekog lika i umjesto da padne dole, on trči na mjestu...
|
Citiraj:
|
Dok čekamo i igramo Matu: www.gamespot.com
Zgodno za pročitati, posebno onaj dio o SC; DC, QC, DX9, DX10: We have already implemented within CryEngine 2 our multicore technology, so out of the box Crysis does configure itself toward single-core, dual-core, quad-core, or multicore configurations alongside DX9, 10, XP, Vista, 32 bit, and 64 bit. We do not plan to use physics processors at this stage, though, since we did not see the direct beneficial impact in our software. Our in-house physics engine runs fast enough and spreads over multicore CPUs if needed to make Crysis a next-gen experience on that front. |
Ja instalirao farcry, stavio patch 1.4 (nakon što sam stavio sve druge), instalirao matto4 i neradi mi miš u igri. Nema šanse da čekam da mi se opet sve instalira
|
Ja sam skinul ovaj 180 MB patch 1.4 i sad to instaliram samo ili treba i 1.3 i prije?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego evo još jedan mod: Far Cry Mischief in Paradise v5.0 Mod isto je SP. Nisam još probao, ali se baš skinuo. |
Ne, cumulative verzija sadrži i prethodne patcheve, a za standalone treba imati i prethodne...
|
Citiraj:
|
Ja nisam ni skidao 1.4 nego samo 1.33. Ne da mi se skidat patch od 180MB+390MB igre. Puno za mene(3GB limit).
Koliko vidim i nema razloga stavljat taj 1.4, sve neki problemi s njim... Jos nisam skinuo Matto4 ali budem... EDIT: Moj 1.33 patch je tezak svega 21MB, je li to sve? |
Sorry vecky, nisam bio skužio da thread ima 2 stranice.
Radi mi Matto, ali mi se niti malo ne sviđa i odmah sam ga uninstalirao |
ewo ja ga skinuo..radi...pa ok je.....malo slabija grafika al sve u svemu ok!
|
Opet isto. Reinstalirao i dodjem na isto mjesto Start i ...... rog, nista damn, steta. Neda mi se isponova instalirati FarCry i sve ostalo. Probat cu kad budem radio format c: :D
|
Evo probao sam Far Cry Mischief in Paradise v5.0 Mod i radi super, grafika je ista kao u originalu i dobro je optimiziran.
|
Evo kako izgleda Matto sa HDRom, nisam smanjivao sliku namjerno :)
http://img159.imageshack.us/img159/9...0001el9.th.jpg |
A di ti je AA? :D Daj upali i AA, nije valjda da X1900GT zastuca...
|
@SRV
Ono gore je sa 2X FSAA. FSAA 4x AF 8x HDR na 7, to je navodno najbolje.. http://img297.imageshack.us/img297/9...0005mq9.th.jpg |
Citiraj:
Ta druga slika vec izgleda bolje :) |
Jesu li i vama pokreti mišem malo čudni? Miš mi je preosjetljiv na minimumu, a kad zumam onda je pretrom.
U svakom slučaju dosta otežava ciljanje (mozda se logi driveri kolju s modom)? Miš je G5 namješten na 800dpi. |
meni je na min skorz ok, al malo je i meni to čudno al to je FC :p
|
ja ovo ne kuzim bas, zapravo ne kuzim uopce.
Skinuo sam taj 1.4 patch onaj od 180MB jer imam 1.00 verziju i kad hocu instalirat taman poslje onog koraka kad se slazem sa uvjetima koristenja pocnem stiskat next tam di odabirem koji du directory instalirat i nista stiscem next a on samo stoji i stoji, jel ima ko kakvu ideju? nesto sam malo po google pogledo al nisam nis naso. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:40. |