![]() |
Probaj još stavit samo sonica bez mijenjanja norbridge coolera, samo nemoj ga prejako stegnuti.
Inaće, za mene su prolazni rezultati OCinga tek kad sve testove prolazi bez greške na sobnoj temperaturi i u zatvorenom kucistu, i to kad testovi kao što je npr prime95 mogu ici bez greške, i to najmanje 10 sati, tj. kao kad sistem nije OCan. Tek tada možeš reči da je sistem Ocan i stabilan. |
Citiraj:
|
Možeš li navesti stabilne frekvencije, ovo me zanjima radi usporedbe sa svojim sistemom.
|
na FSB 400 radi full stabilno...na tolko mi je obicno komp za svakodnevni rad...vise nisam isprobavao sa primeom
|
Citiraj:
|
default, 400x7=2800
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Yep, ali grijeh je ne drzati ga barem na onoliko na koliko ide na stock naponu :beer: Kak i ja svog po novom drzim na 3.75 GHz :) Temp su mozda 2° vece neg na defaultu, pa zakaj ne :)
|
Citiraj:
Citiraj:
Inače i mene interesira kako će ploča disat kako vrijeme odmče... Za sada je moram priznat nadmašila i moja očekivanja.. :) |
Citiraj:
|
Pa i nisu neke velike frekvencije, mojem je default 3 GHz, ovo je 25% OC. Nista strasno... naravno da je rock stable, testirano ne samo 2xPrime-ovima, nego 24h S&M-a. Jedino 24h S&M-a ja smatram stabilnim OC-om :smoke:
|
No dosta offtopica :beer: ,sacekajmo da covjek malo istestira svoju pilu i kaze da li ta ploca vrijedi 1600kn. Iako mislim da onaj ko plati plocu ne moze biti 100% objektivan.Pogotovo ako je 1600kn Trebalo bi nekom dat u ruke Asus,Intel,Abit itd itd ploce da ih testira jedno tjedan dana svaku. Klokanu,neklokanu ali da ih ne plati. Mozda objektivnost bude jasnije izrazena :D
|
Ne volim se petljati, ali moram nesto reci za sve one koji pljuju po ovoj ploči da nema bundlea itd, a kosta puno novaca.
da rezimiram jer mi se neda prepirati sa ouverkloukerima. Uglavnom... Rols Royce nema pol điđa miđa koje ima S klasa, a S klasa je kraj njega goli penis.... Zato piss off. Najbolja ploča koja postoji i _NEMA_ rasprave, zato piss off. |
...inace Foxconn proizvodi ploce za intela ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
i u tome nema nista lose...prije ih je proizvodio asus...intelice su dosta bolje otkad ih proizvodi foxconn da ne spominjemo da je Honn-Hai(Foxconn) najveci OEM proizvodac komponenti tako da proizvodi i jos mnoooogo stvari za koje ni ne znate da ih proizvodi i drago...nemoj poceti s ovim svojim besciljnim pitanjima jer ce ovo prerasti u raspravu tipa G80 ili R600 koje su bile samo tone i tone (međuostalim) tvog filozofiranja. a to NE zelim. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
MBO MSI 975X Platinum PowerUp Ed., i975X, DDR2, zvuk, FW, S-ATA, G-LAN, PCI-E, s.775 ; 1561kn
MBO DFI i975X/G INFINITY, Intel i975X, DDR2, zvuk, S-ATA, FW, G-LAN, PCI-E, s. 775 ; 1514kn MBO ASUS P5WDH Deluxe WiFi, i975X, DDR2, zvuk, 2xG-LAN, S-ATA, FW, PCI-E, Crossfire, s. 775 ; 1860kn MBO ASUS P5WDG2-WS, i975X, DDR2, zvuk, 2x G-LAN, S-ATA, PCI-E, Crossfire, s. 775 ; 2028kn MBO ABIT AW9D, i975X, DDR2, zvuk AudioMAX HD 7.1, LAN, S-ATA, 2xPCI-E, socket 775 ; 1791kn vidim da ste svi zabrijali na veeelikiu cijenu ploče.U čemu je vic? |
Citiraj:
Radi se o High end chipsetu i to je isto kao i kad kupis 8800GTX bilo koje firme, cijena plus minus 100-200Kn, dakle high end je high end i nemože koštat male novce |
S tim da najskuplja od ovih na tvom popisu uopce ne podrzava C2D!
|
Citiraj:
Ovo nisam znao, pa to je sramota, samo nije mi jasno zašto neke 975-ice podržavaju c2d a druge ne. Hoće li biti uopće chipseta napravljenog iskljucivo za c2d, a da nebude one granice od 2,8Gb rama koje windovsi mogu adresirat u toj kombinaciji Dali je to ograničenje u procesoru, maticnoj ili se pak radi o OS-u? |
zasto u OT?
i zasto si bas TI drago taj koji UVIJEK zapocinje OT? |
To je prava konstatacija.Cijena je manje više ista konkurentnim pločama.
Dakle, pustimo Feniksa da nam prenese još utisaka o ploči, ne zato što ploča košta 1600kn,jer sve ploče koštaju 1600kn. Osobno, volio bih ćuti utiske o zvuku sa ploče.Neku usporedbu... |
Citiraj:
|
integriranu zvucnu ne koristim pa me to ne zanima...al mogu ju malo cuti kad budem imao vremena...
isto tako jedan dan cu Superunknownu ispunit i njegovu zelju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ph03n1x, jesi isprobao zvuk? krči li, ruši li se? kakvi su driveri (od zvučne)? općenito, kakav je (ako si probao) ?
zanima me konkretno da li je ta integrirana bolja od SB PCI 128 kartice (ja zadovoljan)... |
nisam jos probao zvuk, ne stignem bas...superunknownu sam provjerio hibernaciju jer mi je trebalo 2 min...
kad probam zvucnu javim. |
Citiraj:
mučas grasijas :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:32. |