![]() |
netko je vec imal problema s rondanjem, trebalo je podmazat vent. probaj rastavit silencera dok je na grafi i to podmazi, ako ide.
|
posto vec ne mogu skinuti sajlensera..dali postoji neki program s kojim cu mu smanjiti okretaje?
probao s ati tray tool, speed fan i sa ATITool..sto god da radio sajlenser i dalje ronda isto :( |
Imaš U ATT-u, narediš ovisno o temperaturi broj RPM. Meni je tako do 50C 5%, a nakon toga 35C. Mir i tišina.
|
znaci do 50 cenzijevaca ti je proc na 5%...
mislim da sam to i pokusavao samo sto je i dalje bilo bucno :D budem nesto smislio....budem ga ja skinio prije ili poslije :) |
Citiraj:
|
cek znaci ti kazes da kada ti grafa dode do 40C° vent ti radi na 5% snage?
mislim da je to premalo... edit: pokusao sam smanjiti..ali i dalje roda..imam osijecaj da se ne smanjuje brzina venta... |
Do 40C je na 5%, kad prijeđe 40C onda sve do 50C na 9%. Zašto bi bilo premalo. Iddle mi je 37-38C, na 5% je totalno nečujan.
|
evo kad sam se ovdije vec zalio na silencera imam pitanjce
grafa mi ima jos 11mj garancije kupljena je 16.11.2005...uglavnom...grafa je nabavljena iz diskonta 24 posto je meni prozujao silencer a on je "stock" cooler na grafi dali je mogu reklamirati jer mi je silencer bucan? |
Tja naravski da mozes, i ako je to stock cooler na toj grafi, onda je takodjer i podlozan reklamaciji kao i ostatak grafe ;)
|
ali te grafe vise nema ;)
grafa je placena 1600kn..dali to znaci da cu ja moci u zamjenu zuzeti recimo 7900gs ili 1900xt neku? |
da....ako je više nema u prodaji(a sigurno je nema)onda uzimaš neku dotičnu za tu lovu...osim ako ti se ne nađe neki pametnjaković od prodavača i pone te zezat!Iako mislim da radi kolera neče mjenjat grafu..možda ti stave neki drugi što je njima isplativije a riješili su problem!
|
a sto ako ja ne zelim drugi jer mi je taj drugi bucniji i nije uv reaktivan kao ovaj?
|
:) najbolje da odeš i provjeriš šta če bit..možemo ovako samo nagađat!
|
budem..cim mi odgovore na mail...pitao sam ih dali silencer ulazi pod garanciju grafe..tak da sam ziher :) evo budem otisao cim odgovore pa javim sto je bilo
|
Oni gledaju zadnju cijenu koju su imali te dobivaš natrag novce ili drugi hardware,ako taj nemaju
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:27. |