![]() |
Da, ovaj najnoviji ATT je predobar...
|
|
6.12 + ATT zar je CP potreban! Nikad više CP a kamoli CCC, samo ATT rula! :-)
|
att
Kako je rješeno oveklokiranje u att?Ja sa dosadasnjim verzijama nisam mogao klokati moju x1600xt karticu!!!Ljepo me pita na početku instalacije da li želim isključiti opciju oc,ja odgovorim naravno NE,ali svejedno ne dobijem mogučnost OC-a!!!
Jedini program sa kojim je mogu klokati je ati tools,ali on baš i nema neke lude opcije za namjestiti verzija-0.25 beta... Da li je tko probao klokat sa ovim ATT-om? |
Citiraj:
Ti si rekao ne pa nisi ni mogao clockati. Mislim da sa zadnjom verzijom možeš clockati i bez da se isključuje taj servis. |
Hmm - malo su mi cudni ovi driveri (odnosno EATM).
Naime kad sam ukljucio EATM i u ATT-u mi je bilo podešeno Max Quality u Cod2 stabla su imala kao neke "gridove" oko lišća, kad malo bolje razmislim cijela flora je bila takva. Nakon što sam isključio EATM - sve se vratilo na normalu. |
Citiraj:
Prosurfaj malo po driverheavenu ili rage3d pa pogledaj sa kojim igrama dobro radi.... |
Zadnja beta je ovdje http://atitray.fangel.ru/b1/attsetup.exe
|
Da se nadovezem jednim pitanjem o ATTu?
Kako se moze podesiti da se nakon izlaska na desktop iz 3d aplikacije (igre) za koju je napravljen profil postavke vracaju na defaultne (mislim na AA/AF)? Sta god da sam probao, na desktopu mi uvijek ostaje ukljucen AA i AF. Sve najbolje PC Ekspertu i forumasima u novoj godini |
Kada radis profil za igricu stavi kvacicu na
Restore previous settings after game end Naravno prvo sve ugasi (AA, AF, Vsync) i onda napravi profile za druge igrice. |
Citiraj:
|
1 privitaka
I sljikica:p
|
Ides, fakat sam corav... Thx
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:07. |