![]() |
čuj voda i led daju ljepe rezultate a ja bi rado prešao daleko iznad 4ghz. Mogao bi i nabaviti malo tekućeg dušika ili ako ne ništa suhog leda pa bi bilo svega :D
stvarno ovakav procesor ne iskoristi je šteta :) |
Ljudovi malo mi offtopikarite. Leave the vađenje masti to zackoj ;)
|
Citiraj:
Ako si za kakav test, javi se...anytime :D Necemo vise OT-a :) |
Citiraj:
Ali buduci da sam ga dobio neka ostane:cool: poklonjenom konju se negleda u zube : goood : |
Citiraj:
ma znam i ja da ga nebi držao na maxu ali svejedno bi ja njega držao bar na 3.8 kad bi mogao a vjerujem da bi :) Vodeno je tu pa nije problem. Još to šta je "B" i B1 revizija : nuts : : nuts : stvarno ljepo. Kad ga isprobaš i misliš da nemožeš više javi jer ja ga uzmem definitivno. Zapravo ti "ES"ovi znaju nekad imat mrvu slabije preformanse od običnog conroea ali ne svi. Za nadoplatu se lako dogovorimo : cheers2 (zapravo još bolje ako ćeš ga ti isprobat jer nakraju bi se mogao zeznit pa uzet nešto šta jedva 3.6 potegne :D) |
nadam se da ovaj komp nikada necu morati prodavati:)
Hvala na ponudi ali ostaje kada nabavim bolju plocu javim rezultate ali u novi thread |
obavezno ;) :beer:
|
Samo da kazem za ESove da obicno idu u bundleu sa intelovm pločama u promo mašinama i gotovim proizvodima od retailova.
Nije vise rijetko ko sto je prije bilo.... :) I mislim da je množitelj unatoč tomu zaključan. |
ko hebe množitelj kad idu kao blesavi samo treba nać memoriju koja može potegnit 600fsba :D
|
a to mogu d9gmh, d9gkx i stari fatbody cipovi kojih vise nema :D
evo dosta OT-a. eod. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:45. |