PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Intel (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Problem s temperaturom E6600 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=53138)

Smartguy 30.11.2006. 19:36

čuj voda i led daju ljepe rezultate a ja bi rado prešao daleko iznad 4ghz. Mogao bi i nabaviti malo tekućeg dušika ili ako ne ništa suhog leda pa bi bilo svega :D

stvarno ovakav procesor ne iskoristi je šteta :)

Swarm dude 30.11.2006. 20:24

Ljudovi malo mi offtopikarite. Leave the vađenje masti to zackoj ;)

nicko 30.11.2006. 20:31

Citiraj:

Autor zackoj (Post 580635)
Ovako evo i mene.
Znaci ipak je inzinjerski primjerak. : goood : Ploca je u kurcu sto se tice kloka ali cim se plocama malo cijene sloze i dodu ove malo bolje piknut cu novu. Naravno prvo para treba skupiti.: bonker :
Vjerovatno cu probati do kuda ide, ali trenutno mi je ovo dosta (moglo bi se reci i previse).
Sto se prodaje tice nema sanse jer ovaj komp sam DOBIO i to se cuva; u cijelosti
Mogli bi ga negdje probati ali trenutno nemam vremena jer faks stisce na sve strane, a i trebami komp da malo ispucam zivce.

Znam kako je :) I meni je faks za petama...
Ako si za kakav test, javi se...anytime :D

Necemo vise OT-a :)

zackoj 30.11.2006. 20:34

Citiraj:

Autor Smartguy (Post 580696)
šteta ja bi ga lijepo obradio : sweating

ako ikad odlučiš ga zamjenit čak ti i nadoplatim neke novce pa lakše uzmeš ploču. Moj ide lagano na 3.7-3.8 može čak i na 4ghz ali treba bolje hlađenje ;)

Gle da sam ga kupio nema problema jer sumnjam da cu ga ikada drzati na maxu, ako cu ga i klokati bit ce samo za probu.
Ali buduci da sam ga dobio neka ostane:cool:
poklonjenom konju se negleda u zube : goood :

Smartguy 30.11.2006. 22:16

Citiraj:

Autor zackoj (Post 580809)
Gle da sam ga kupio nema problema jer sumnjam da cu ga ikada drzati na maxu, ako cu ga i klokati bit ce samo za probu.
Ali buduci da sam ga dobio neka ostane:cool:
poklonjenom konju se negleda u zube : goood :

evo moj zadnji OT(valjda)

ma znam i ja da ga nebi držao na maxu ali svejedno bi ja njega držao bar na 3.8 kad bi mogao a vjerujem da bi :) Vodeno je tu pa nije problem. Još to šta je "B" i B1 revizija : nuts : : nuts : stvarno ljepo. Kad ga isprobaš i misliš da nemožeš više javi jer ja ga uzmem definitivno. Zapravo ti "ES"ovi znaju nekad imat mrvu slabije preformanse od običnog conroea ali ne svi. Za nadoplatu se lako dogovorimo : cheers2 (zapravo još bolje ako ćeš ga ti isprobat jer nakraju bi se mogao zeznit pa uzet nešto šta jedva 3.6 potegne :D)

zackoj 30.11.2006. 22:33

nadam se da ovaj komp nikada necu morati prodavati:)
Hvala na ponudi ali ostaje
kada nabavim bolju plocu javim rezultate ali u novi thread

Smartguy 30.11.2006. 22:38

obavezno ;) :beer:

Fleks 30.11.2006. 23:24

Samo da kazem za ESove da obicno idu u bundleu sa intelovm pločama u promo mašinama i gotovim proizvodima od retailova.

Nije vise rijetko ko sto je prije bilo.... :)

I mislim da je množitelj unatoč tomu zaključan.

Smartguy 30.11.2006. 23:36

ko hebe množitelj kad idu kao blesavi samo treba nać memoriju koja može potegnit 600fsba :D

Ph03n1x 01.12.2006. 13:28

a to mogu d9gmh, d9gkx i stari fatbody cipovi kojih vise nema :D

evo dosta OT-a. eod.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:45.