![]() |
Oho vidim novi Kovin sig... 2310. :rambo:
|
Citiraj:
Sada s novom pločom mogu i na 10x225 !!! Bez VDD moda :) A najstabilnije je oko 210-215 ! Iznad i ne baš ! A to je stvar hlađenja, a ne napajanja ! :) Neznam zašto je 2100 slabiji od 1700, no je ! V3ky, SVAKA čast primjetio si :) Ajde please pročitaj pvt, ako već nisi :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kaj si to piknul noviju ploču??? |
Vidim da niste mogli pratiti moje događaje !
Odnio sam kod Rulca svoji 2100+, da vidim koliko ide, no oštetili smo jezgru i kada sam ga vratiu u svoju 8RDA+ otišla je matična, dobio sam garanciju, tj. novu ploču ! Kupio sam drugi procesor 1700+, pao mi je i oštetio sam ga, pa sam kupio i treći procesor 1700+. Zadnji procesor bi trebao biti navodno najbolji, no nije, već je onaj prvi 1700 ! A MIRO, govorio sam za svoj 2100+, a ne tvoj :) Moj 2100, a i tvoj, su slabiji od mojih 1700 (od oba !!! ) A što se tiče 2100, trebao bi biti jedan od boljih: AXDA2100DUT3C 9809007280015 AIUHB 0306TPEW Ova ploča ide kao što rekoh do 225, zapravo do 227, ali da imam VDD mod, išlo bi i više :) |
Kova ti si majstor "idi radit negdje u servis" (Blago AMD-u) biće posla!
|
Citiraj:
Znaš kako ti to ide i najbolji boksaš, tj. number one ima barem jedan poraz ili više. A kada složiš preko 100 proca, da su mi 2 otišla?! A u biti NIJE NI JEDAN ! Mislim kužiš, okrhnuo sam ih tako malo, neznatno da rade. Mislim evo sada vrtim na tom "oštećenom", pogledaj sig. !!! |
Kova aj pliz ako mozes uslikaj svoju graficku!
bio bih zahvalan. evo pive:beer: :beer: :beer: :beer: |
Ok Kova je stvarno svima sve lijepo objasnio, i mislim da se sad ovo vise nece smatrat off topicom , A i hvala bogi rak nije ovdje mod, a nisam siguran da je bio i tamo o cemu sam prije piso..
No da postavim to pametno pitanje.. Kako da od svg k62 450 napravim 1700 proc, svi inteligentni i manje inteligentni savjeti s e uvazavaju:-))) Ja mislim da znam jedno rjesenje ali zajedno smo JACI..:burn: |
bruno ja svog amd k6 400 drzim na 550 a ide i na 600mhz
:D |
Citiraj:
Na bilo sta vise od 504 nece se ni probudit. E da, s tim da sam mu napon digno na 2,4 V , a oba serija je po defaultu 2,2 V:( |
K82 slikao sam grafičku, te još zanima ?! Trebam uplodati?!
Evo dobio sam i novu matičnu ! Dakle 1 kupio, a 2 zamijenio, dakle 3 komada ! :) Vidjet ću kako ova ide :) |
Citiraj:
pa ofkors da me zanima....upload :) |
1 privitaka
Evo ti slikica, ovo je prednja strana, stražnja ti nije ništa posebno :)
No ako želiš :) |
a to je ta zvijerka sto ide u 9700
ma daj i straznju stranu mozda negdje nadjem takvu:D |
1 privitaka
Evo ti i stražnja strana ! Malo svijetli od blitza no ok je ! :)
|
Citiraj:
baj d vej thx kova (dobijes pivo tek kad uslikas i zadnju stranu;) ) EDIT Ali posto sam par sekundi nakon kove. lol e da evo i pive:beer: :beer: :beer: |
Da li imate želju za boljom kvalitetom slike!? :)
Mislim ako vam ovo nije dovoljno, fotić je kod mene pa mogu ja to još dok ne bude bolje :) |
moze kova:)
|
Moze moze samo slikaj..:gringo:
|
Ma slikao sam, no neće te puno više vidjeti, pa ona prednja strana je super !
Mislim sada mi je u kompu pa ako želite tako slikam, ne bih vadio... :) Kako želite ! :) EDIT: http://2crowded.com/slike/Graficka/ pa pogledajte sve slikice ! Ako želite neki posebni kut recite :))) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Od čega da ih očistim, pa čista su, to sitno nešto ,... Huh. Pa pogledaj sig ! :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
No daj pogledaj sliku koja se zove Radeon9500np_front !!! I reci gdje vidiš prašinu ili nešto slično :) |
E ljudi zaboravio sam onaj jedan link šta je netko od vas spomenuo !
Zanima me dakle koliko su drugi ocali proceve, no da imaju neki dokaz !!! |
1 privitaka
Evo pogledajte ovo.
Nemojte pitati za temperaturu, niti sl. Nije baš stabilno, no do windowsa je došlo ! :) |
1 privitaka
evo i mog
isto je dosao do win:D |
E nisi fora, dođe moj s 2500 do win, ali se resetira :) A s ovim sa čak vrtio i 3D Mark.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:10. |