![]() |
Pa imaš AI BIOS - BIOS automatice recovery - ako ti se bios sruši možeš loadati onog sa CDa koji si dobio uz matičnu.
Ne preuzimam nikakvu odgovornost slanjem ovog posta |
A da nosiš na reklamaciju..(jedino ak tamo ne rade idioti,i ak imaš garanciju naravno)
Ma probaj sve izmjenjat....(pa nije qurac da ti niko neće posudit mem,graph,proc ako neće odnesi ti svoje kod njega:D :D :D ) |
Citiraj:
|
Evo danas sam zamjenio karticu ali mi se opet događaju ista sranja. Jedino što mi još preostaje je flashanje biosa makar me frka da nešto ne sje*em.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a baci taj prokleti komp kroz prozor :rambo: :rambo: :D
|
Citiraj:
|
Mislim da je problem u tebi, a ne compu :D
Anyway, probaj catalyst 3,2. Imao sam slićna sranja s 3.4. Trenutno s 3.2 sve radi ko urica :beer: |
Citiraj:
|
Baš sad gledam na jednom forumu puno ljudi ima isti problem i samo je jedan tip uspio srediti problem flashanjem BIOSa. Dakle nije problem u meni. :D
|
Jesi to gledao na Asusovom forumu?
Baš sam i ja to vidio i različitaa rješenja - flash BIOSa, zamjena napajanja, memorije - al je taj canterwood asus problematičan :fuming: |
Re: AGP problem
Citiraj:
Probaj update BIOS, to bi trebalo pomoči! |
Re: Re: AGP problem
Citiraj:
Nije pomoglo:( |
Re: Re: Re: AGP problem
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel sad radi kak treba :rolleyes:
|
Citiraj:
Bio je problem sa nekim "dijagnostičkim"programima sa očitavanjem brzine AGP-a i memorije koju dodijeliš grafulji. Kaj se tiče grijanja-te grafulje se griju manje od npr.NVidie ali se ipak znaju dosta zagrijati... AGP Bus Turbo Mode AGP Turbo DISABLED Primary Frame Buffer VGA Frame Buffer DISABLED AGP 1X/2X/4X Should be set to match the capabilities of the graphics adapter AGP Aperture Size AGP Aperture DEFAULT or 64MB Ove postavke kakti preporučuje ATI,ali je npr.ona fora sa 32 MB dosta puta upalila... |
CYBER ma kaj se mučiš...utrpaj tu grafulju nekom za sličnu cjenu...i kupi GF.....:D :beer:
|
Citiraj:
|
Evo konačno dobio novu karticu i sve radi ko beba
|
oho 9800pro i koliki je rez u 3dmarku:D
|
Kad mi je sve na defaultu dobim 17390 markova. Kad dobim vodeno ću ga overklokirati pa možda dođem do magičnih 20000.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:57. |