![]() |
Pa fala bogu da ćeš snimit postojeći firmware kad već imaš tu mogućnost.
|
Citiraj:
Daj mi pojasni di je ta stavka za sejvanje. |
Uspio sam ga flešat na tvorničke postavke.
Nema više IPTV-a. E sad treba samo vidjeti kak će raditi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ukratko. Uvalili su ti karu do Asa. :clap: |
E samo da taj router ponovo ne počnu dijeliti, mislim da će to biti vrhunac ponude. Taj wlan i ona kasda, strašno...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Napravio sam vlastiti test. Zyxel 660 i Siemens 515 stoje jedan do drugog i sa lapom iz druge sobe vidim da ga simens šije sa signalom za oko 25 do 30%. Tako da sam istu jačinu signala dobivao sa Zyxelom preko 2 zida i Siemensom 515 preko 3 zida. Ali nije to bitno, ako si ti zadovoljan s njime neka ti je sa srećom. :beer: Meni sad služi samo kao router. Morat ću ga zamjeniti jer se nakon 15 minuta neta kao modem sav pokoči i moram ga resetirati, ali to ču napraviti tek nakon što mi djeda mraz donese Linksys WRTG54GL. : nuts : |
Citiraj:
imao sam jednu zyxel wireless karticu i imala je loš signal ......lošiji od CANYONA koji je bio duplo jeftiniji od te zyxel kartice i mislio sam da ću imat takvih problem sa njim al eto radi sve ..... |
pozz.. mene zanima kako promjenit na zyxelu lozinku za konfiguraciju routera? ( izgubio sam uputstva za njega :hitthewal: )
mislim na ovu lozinku : http://www.imagesforme.com/out.php/t427813_sada.JPG Hvala. |
Teško bilo pogledat u Adsl Bibliju ?
Inaće zavisi koji je fw unutra. Ako je T-Com onda je admin/0000 (četri nule), ako je origigi onda je admin/1234. U web konfigu imaš mogućnost promjene passworda. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:19. |