![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne radi se samo o tome dal ja nekaj imam ili ne možda sam to vidio kod nekog drugog nije bitno ali ne kužim tu tvoju imbecilnu teoriju da bi se na forumu trebalo samo pričat o onom kaj si opipao i isprobao!!! No svejedno ću glasat za tebe ak se kandidiraš za predsjednika ak budeš djelio besplatne komponente!!:D :D :D |
Citiraj:
|
E da zaboravio sam ti reći da se ja nemam namjeru hvalit okolo po forumu ko ti i trubit kak sam kupio novu grafičku, procesor, memoriju jer mi je to malo bez veze!
|
Citiraj:
ja ne kazem da svi trebaju pricati samo o iskustvu .. to sam rekao malo krivo...isprika... mislio sam da se potegne granica...npr. ako neko kaze da je to i to bolje neka kaze da li je procitao na netu ili vidio/radio samo sto se sve vise i vise forum poceo svoditi na prenosenje procitanih reviewa...zato sluzi gugl... ja znam bubnuti svasta ali se ipak ne petljam u one stvari koje nisam imao priliku previse vidjeti...u grafickima ste me popljuvali oko gf2mx i r8500...to da li sam slijep ili kaj vec je druga stvar...i uglavnom govorim o onome sto sam vidio...nesto malo o onome sto se desilo ljudima koje jako dobro znam ... i mozda 3% ono sto sam procitao...s time da to navedem...mnogi ne.... jedna od najboljih rasprava mi je bila o ona tri kucista prije tjedan dana....sve su raspravljali ljudi koji nisu to vidli (osim nare i matijasa koji imaju avance)...i sad ce covjek kupiti nes po toj preporuci...pa bolje da je otisao na gugl...nasao bi puno vise informacija i reviewa... |
Citiraj:
Ovaj put ti je oprosteno ali drugi put ces morat da snosis posljedice! |
Citiraj:
ako cemo iskreno jedina komponenta oko koje sam se ja mogao hvaliti je mozda maticna...a smatram da bas i nisam kupio neku super skupu plocu... a ako hvaljenjem smatras ovaj sig slazem se s tobom...meni je to vise da si olaksam kad nes pitam i da lakse pomognem...tu niti nije cijeli komp a sig mi je too big...samo kaj nemam vremena da ga preuredim (odnosno nemam ideja...) smatram da bi svako trebao staviti neki sig tek toliko da se vidi koliko je sto slicno s cime...a i olaksava onaj dio oko problemi i sl... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Biti ce da si dobro upijao kod mene na satovima :D |
"Isprićavam" se što se uplićem u ovo šamaranje ali na rubu sam da izvedem demonstraciju diktature, odnosno da ukinem demokraciju i slobodno iznošenje mišljenja. Molio bih da prestane igranje đonom i rušenje s leđa. Šamaranje u blagom tonu dozvoljeno ali umjereno. Ohladite se malo uz koje pivo :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a u zadnje vrijeme sve vise i vise razmisljam o legalizaciji nekih programa..ali kako za zaradu jedino koristim windowse nemam neku svrhu jos uvijek legalizirati ostalo... i moja politika je da ljudi koji koriste sw doma za po doma nebi trebali placati licence..osim onih koji kupuju komp za 15.000 kn..te oni koji zaraduju na komp pod obavezno i znam da se mnogi ne slazu s time ali to je njihovo pravo...i nek im bude...samo ako daju 15.000kn za komp onda mogu i 1000kn za windowse |
Citiraj:
Al koja ladna bi dobro došla!!!!!!!!!!!!:D |
Citiraj:
Ja sam malo prelijen i preglup da to skužim pa zato vačjda nemam nikaj u sigu!!:D |
Citiraj:
html... ali mozes sam popis puknuti u tekstu...tak ima zmajcek i sl .. a najvjerojatnije i ja uskoro... |
Ni to dole neka mudrost, mislio sam se furat na msvrtan-a i ostale pa i ja da nešto iskemijam u bojicama i okvirima ali već se mjesec dana spremam promjeniti i avatar ali mi se nekako ne da ...:D
|
Nemoj, mijenjat avatar, ovaj je cool.Ja bi si napravio jednu lijepu tablicu ko msvrtan, al mi se ništa neda!
|
ma jedina zgodna stvar s ovim mojim sigom je da mogu s kilometra vidjeti da li sam vec srao u tom threadu...ali je too big svejedno..vec sam ga pokusavao smanjiti ali mi bas i neide...
|
Svrtane ja sam protiv legalnog softvera pogotovo windowsa jer zasto bi dao 1000 kn za obican CD kad si ga jednostavno mogu iskopirat za 1.5 kn....stvarno pretjeruju s cijenom, mislim sto je previse previse je....ma da kupujem komp od 25 000 kn imao bih piratsku verziju a da!:rambo:
|
Citiraj:
probaj ti nesto isprogramirati pa da te vidim kako bi se ponasao kad bi 200 ljudi imalo piratsku kopiju a ti si prodao jedva jednu!!! i onda shvatis da si se ti godinu dana mucio ko konj i jedva zaradio 1000kn umjesto 200.000 kn!!! i nemoj mi reci ponosan jer si onda idiot...znas od toga mnogi ljudi i zive..ja npr nezelim nista hrvatsko kopirati..mozda sam glup ali smatram da treba podrzati hrvatsku industriju sw-a |
Citiraj:
|
To se i meni dešavalo. Stavi cijeli kod u jedan red i trebalo bi raditi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Probat ću sa plavim, zelenim i sl. pa ću još vidjeti |
Citiraj:
Ja kad budem sebi pravio sig napisat ću ime djeda,bake,tetke,ujaka i cijele šire familije :D :D :beer: :beer: |
Citiraj:
|
e pretjerali ste kvragu!!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:14. |