![]() |
Citiraj:
Sve pumpe se zagrijavaju, kolko je razlika izmedu one od 300 l/h i moje, iskreno nemam pojma. |
Ja sam kupio neku Friskes 400l/h pumpu. Još je nisam stigao isprobati kako se ponaša u radu sa vodenim jer nisam zalemio blok.
No koliko sam vidio (napunio sam u posudu vode i pustio da radi) negrije se skoro nimalo, a i tiha je. |
Ej ljudi, šta je bolje?!
Da ubodem big tower ili da modam midi ?!?! Htio bih dakle složiti dobro vodeno, no isto tako bih volio moći komp preseliti kada bi trebao, i da mi stane u auto, i tako... Da li se isplati u midi ?!?! |
Ja bih svakako uzeo big zbog vise prostora (vodeno) i zbog vise zraka unutar samog kucista (malo niza temp) :)
|
Citiraj:
:beer: |
mislim da ima vise prostora za uradit ventilatore sto ce mu smanjit temperaturu ko meni...to sam htio rec
|
Citiraj:
:confused: |
ma neeee...ja sam govorio opcenito a ne o njegovom stroju ;)
|
Marac misliš da bih trebao BIG!??
Znam da je onda hlađenje bolje, tj. mogu staviti veći rezervoar i jednostavno je bolje hlađenje sustava. No želim li ga prenjeti do negdje, a pritom staviti u ato :), komplikacije. Vidim da ću ja ubosti BIG tower i polako ga modati, pa kada ugradim vodeno i sve, selim komponente na sigurno :) Hvala svima. |
Ja sam sve stavio u malo veće midi (Chiftec). Radijator ti je od Mystificatora
|
Citiraj:
Mozda ce ti biti puno lakse i preglednije sloziti to sve u big tower ali onda je transportiranje malo zajebanije! Izgleda da ces morati napraviti neku kompenzaciju u vezi toga! :beer: |
Malo veće midi?! Super kako doći do toga?
Hebote neželim si sam raditi kištru iako bi znao jednog čovjeka koji bi mogao složiti od plexia ili neke plastike cijelo kučište. |
Citiraj:
No, to je samo moje misljenje, ti mozda imas drugu sliku... |
Citiraj:
Dakle to hoda, onda ću malo bolje razmotriti AOpen H700, no malo mi je cijena bad, vidjet ću :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:25. |