![]() |
Mad_Duke - pretjerujes. :)
Svatko ima svoje interese, netko aute i vile, netko racunala, netko mobitele - a netko, boze moj, ocito alkohol i droge. :) |
To mu je slabo. S tim nema ni 1000+ (hiljadu) fps u COD2. Mozda bi mu trebalo nesto tipa Quadro FX 5500 SDI (2) pa da i to poveze u dabl pipl hapl pipl kvad kor.
Taj lik je za bolnicu. |
dobri stari hrvatski jal........kaj ste napali čovjeka? neka si svatko radi što hoće i može, dok naravno ne šteti drugome
|
dobro je tip slozio..... da je meni to cudo
|
Citiraj:
Sad cu te nasamarat na zderonjama da se otrijeznis i dodes k sebi :D |
Htio sam reci da je liku to jos fino poslozeno, najs. Jedino mu fali projektor :D
Citiraj:
Citiraj:
|
Bas me zanima kaj je u onom drugom kompu :D
|
Citiraj:
|
a cuj lik ima love i sam je napisao da je spojio posao sa hobijem tak ak ima novci zas ne , ja mu nis ne zamjeram ;)
|
Ima i super stol .... i monitorčinu kad smo već kod toga :rolleyes:
|
Citiraj:
|
Ufff kaj bi ja da imam para ja bi imao sam za sebe 10 ako ne i više takvih kompova ma i cijeli tim koji bi mi ugrađivao nove komponente u svaki komp makar bio porast preformansi 0.0001% :D
|
e da je babi kulac bila bi deda :D
baš me iskreno zanima što bi ti Bubba sebi složio? Volim čitati o skupim, opskurnim komponentama ;) |
Citiraj:
Recimo, ili, na primjer, mozda, eventualno i tko zna sto jos (ne)... |
Jesam ja to na provm linku vidio proc sa 16mb L2 cache?
Impresivno :) |
http://www.sgi.com/products/workstat...ech_specs.html
oooooo how nice damn ovo bi htio posjedovati :( |
Citiraj:
|
uf, dobra zvijerka... čist nepotrebno, ali dobra... uf...
|
Moze on imat 4x4 Opterona , kad je moj tata jaci od njegovog ,a ja sam ljepsi:rolleyes:: lol2 : (nisam ljubomoran: lol2 :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:08. |