![]() |
2.2V
...malo sam htio pokazat desktop :D eto ;) sam prozorcic od cpuz nebi bio zanimljiv :D |
ajme kojeeee sranjeeee : finger : : finger : : finger :
nemaju cruciala nigdi :(:( Šta ću sad uzet? ate ljudi brzo mi javite htio bi to naručit još danas!! Wolverine?? :) |
|
a kažu da ima jedan kit u rijeci odmah raspoloživ i ja kažem dobro ono jel vi to možete nekako nabavit. On kaže tek krajem tjedna. I ja zovem opet i pitam možete li vi javit tim u rjeci da mi to pošalju i oni kažu pa....... može :D
I eto valjda sam riješio problem ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
ti kupi ove platinume i gold, da vidm koji su bolji :D |
ali na kraju ipak nije tako. Može doć tek u utorak sljedeći.
Naručio sam ove ballistixe pa kad dođu dođu. :) |
Citiraj:
Mislim da ce bit ova druga kombinacija...jer u najboljem slucaju moze biti 500x8 4Ghz s E6400 dok s E6600 i kingmaxom oko 460x9 4.1ghz... Druga kombinacija je skuplja 100kn...bolje da me koci memorija nego procesor :) |
istina :)
|
|
madrfakr :D:D
ja sam zva danas i rekli su da su rezervirali. Ako se kojim slučajem proda otići ću im gore i hebat sve po spisku. :) |
:D
previse ti je to pasivnih ježeka ;) |
a sto mislite o toj memoriji
RAM PC-6400, 2048 MB, DDR2, Corsair C5, KIT, Twin2X, DDR 800 MHz, 2 x 1024 MB http://www.links.hr/index.php?option...kl=051.207.046 |
Citiraj:
|
veli da mu je to za mosfete
|
LOL
ajd neka... iako sumnjam kako će puno pomoć...više kao šminka |
mojoj X300SE bi dobro došli :D
|
Citiraj:
DS3 nema nista na njima! Zbog estetike :D:D:D Hladit ce ih 14cm vent na stacker-u,i Freezer 7 Pro ;) |
mozes ih hladit s tim pasivnjacima, ali ne pomogne previse...rade i bez icega
..i da uzeo si ih doista previse...ja ih zapravo nebi ni uzimao...iskoristio bih ove od vf900-tke |
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/thumbs/9508DSC03304.JPG Ovi veci su cist ok,visoki su 1.5cm sto je super,odlicno ce posluzit mosfetima. |
Citiraj:
Kakva ti je ovo "Links Club" kartica (ova koja viri iz kutije od Ballistix-a) ??:confused: |
To Smartguy: Cito sam samo pocetak topica, tak da hocu reci da ti OCZ PC6400 nije preporucljiv za tu plocu, dosta ljudi je imalo problema s tim modulima na toj ploci dok su puno bolje radili na drugim ASUS-ovim ili bilo kojim drugim plocama, preporucio bih ti Corsair PC6400 C4 2x1GB...
EDIT: ili 2x512MB, svejedno... |
Citiraj:
S njom imam 15% popusta na gotovinsko placanje na SVE artikle!! |
imaš 5% popusta na cijenu za gotovinsko plačanje na sve stikle
|
Kolko onda: 5 ili 15% (razlika je velika)
Ipak mi se cini da je vjerojatnije samo 5% |
Citiraj:
Dobra je, al cekaj da im se u ponudu vrati verzija sa C4, ta kosta vise ali vrijedi svake kune :D |
Citiraj:
EDIT: S tom karticom je sigurnih dodatnih 5%,ja sam se zahebo,rekao mi je 10+5 jer je 10% standardan popust na gotovinu... |
Citiraj:
viša matematika? |
Citiraj:
ali dobro! |
Citiraj:
to sam i ja dobio sad kad sam zadnji puta bio kod njih u rijeci:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:18. |