PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Članci (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=20)
-   -   TakeMS MEM-DigiTV Box - Njemac bez kontrole (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=44571)

BrunoZG 04.10.2006. 18:52

Nisam to mislio, npr u dvb- vieweru, biras sam koji decoder hoces za gledanje , npr nvidio pure video, cyberlink, neki treći itd...a ne da ti kao npr u total media nametne svoj i nemas mogucnost biranja.

Al dobro da si mi reko da ti prepoznaje sve kartiške, ocito onda nije isti software od leaatket 2000xp expert i za digitalni USB BDA kompatibilni DVB-T.

tor 04.10.2006. 19:02

1 privitaka
Citiraj:

Autor Nik (Post 535887)
@BrunoZG****Ako je DVB-T onda snima u mpeg2 ili nekakav transport stream .ts..j*****

Transport stream snima sve dostupne kanale u jedan fajl i možeš kasnije gledati svaki kanal posebno...

Bruno, koliko je meni ostalo u sječanju taj program nudi izbor između codeca.

Edit: evo...nudi.

Nik 04.10.2006. 22:43

@BrunoZG

Na ovo kaj ti pitas nisam obratio pozornost iako sam pregledao sve opcije...zurilo mi se pa sam potrosio svega 10ak min. i to uglavnom igrajuce se sa schedulerom.

Vjerojatno nije isti soft. jer frend ima dvije leadtek kartuse, i od jedne i od druge su instalacijski cdi vizuelno identicni samo sto kod starije pise malim brjem 4.0, a kod nove (digitalne) pise 5.0 i taj program je kod njega instaliran...neznam dal ce ti ovo sto pomoci, ali eto.

BrunoZG 04.10.2006. 22:49

Thanks, Mogo bi bit to ok software, jel je i leadtekov winfast za analogno cist pristojan, jedino nisam bio svjestan da im nije isti software i za jedno i drugo

antunhr 05.12.2006. 20:27

Ja sam kupio doticni komad hardware-a i imam problema. SIgnal mi je na 4/6 nekada pa nista ne prikazuje sliku ili na 6/6 i slika i zvuk svako malo trzaju. Pojima nemam sto se dogadja. Sa drugim programima osim total medie nikoji ne prepoznaje takems dvb-t usb. Ima li tko kakav savjet mozda sta uciniti. Nadam se samo da nije do sticka jer sam ga dobio sa potrganom i zaklamanom kutijom a to je bio zadnji pa sam bio prisiljen uzeti.

tor 05.12.2006. 21:11

Jedino ti ostaje isprobati ga na nekoj drugoj lokaciji, čisto da eliminiraš loš signal. Ali, ako pokazuje jačinu 6/6 to bi MORALO šljakati savršeno.

antunhr 05.12.2006. 21:21

To mi je i cudno.. Nekad u sobi mi hvata malo na 4/6 a onda nakon toga nista sto je dosta cudno da tako moze padati signal naglo. Recimo kada dignem antenu pa okrenem okomiro onda dobijem signal 6/6 ali opet steka. Budem nocas bas probo vani sa oprickom vidljivosti prema sljemenu jer sada idem preko dvije zgrade sto me i cudi da imam jacinu signala..

antunhr 06.12.2006. 00:59

Evo isprobano ispred hrt-a i tamo je full signal i ne trza nista. Sto znaci da stvarno se mora biti blizu da bi to radilo kako spada. Jedino me muci sto ja jedino imam u programu 0, 4 ili 6 crtica, a samo na svih sest radi koliko toliko bez trzanja. Zelena lampica na sticku mi stalno bilinka kada najde signal a da bi bilo bez troksanja mora samo goriti.

tor 06.12.2006. 07:18

Svašta. Moguće onda da stvarno nije ispravan...

leo4 26.03.2007. 17:01

Pitanje vlasnicima navedene USB kartice. Tko je probao to upogoniti na Visti? Naravno s hardverom ne bi trebalo biti problema, ali me zanima soft?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:40.