![]() |
Evo danas je stigla i potvrda:
Dear Sir/Mdm, Thanks for your prompt reply! Your address is now confirmed now: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Please be patient. The prize will be sent to you within 4 weeks. Once again, thanks for your support to ASRock! For more information of the lucky draw, please visit our official website (www.asrock.com) |
cestitam ljudevi :beer:
|
Citiraj:
|
Ovaj tjedan mi se posrećilo.
Jučer sam na pošti podigao paket sa mačjom hranom od Whiskasa jer sam na njihovoj stranici ispunio upitnik o kućnim ljubimcima :) . Kao dobiva prvih tisuću. |
Bravo AMD i jjd37!!!: goood : Baš mi je drago, uletilo vam u zadnji čas! Ja evo tek sad ponovo švrljam po Forumu i vidim novosti. A da je ASRock prava firma to nema sumnje. Ja sam svoju nagradu dobio pred neki dan, avionska pošiljka na kućna vrata za dva dana iz NZ, bez carine i troškova, samo potpis dostavljaču. Zar to nije cool!? Pozdrav, J.
b.t.w. nadogradnja će malo pričekati, da još malo padnu cijene : boxers : |
Upravo sam dobio paket od Asrocka. HP Expres na vrata. Ništa dao, samo jedan lagani potpis.
Da bi riječ reko. Nisam se nadao da će biti tako brzi. |
5 od 5..josip jagatić,tj.ja....zeznuo sam,bio sam na moru pa nisam provjeravao mail...tek sam se sada javio..nadam se da će poslati...
|
Daj bože da dobiješ.
Napiši u mailu da si bio na moru i da nisi imao pristup internetu. Robinzonski turizam. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Moje čestitke jjd37. :p :beer:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:08. |