![]() |
znači samo puknem novi bios na nju i nema problema sa ovim sranjima?
dal da stavim moddani ili ovaj abitov |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
thx, jesi ga probao možda? da nebi morao ploču bubbi slati
|
Kod mene se udomaćio i radi stabilno već 7/: wtf : 8 mjeseci.
Od nevelikog izbora ovih modanih stavljao sam i nešto od TicTac-a al nisam bio zadovoljan. Samo ti to stavi gore i probaj. Od službenih inače, meni osobno je najbolje radila v19. |
kad dobijem ploču onda cu to isprobavati, za sada sam još na asrokici
|
Citiraj:
|
lol, spamerčino jedna
|
|
pa ima clockgen, ako već bude htjela preko 410, preko clockgena ga furam dalje
|
Ma mora, i DFI i Abit su odlicne ploce, istina da je Abit u pocetku mucio BIOS, ali mogu reci da je i DFI-a... Bit ces sigurno zadovoljan ;)
|
A cuj, 125-ica je imala dosta problema, ali vec sljedeca verzija joj je dala krila ;)
|
Onda javi kako mi ide ploca Crash.
Jer ja nisam imao vremena ju posteno isprobat. Ja mislim da clock nije do matične ( moze varirat od najbolje do najlošije dvadesetak mhz) sve je u stepingu proca i memoriji. Matična je samo posrednik u svemu tome nf4 ultra je u svim pločama isti, jedino kvaliteta izrade ( dakle dfi i abit) ostalo je čipset... A rjesavam je se jer sam otvorio internet caffe i nažalost taj komp u sigu je server, a nažalost trebam imat kasu za printanje racuna koja je na com prikljucku (imate slike od mog internet caffe case na forumu). A kao sto znamo COM je umro sa sck. A i 478 i ja ga nisam imao na fatalitici, dok konverteri USB na COM ne rade bez nekih upravljackih programa. Dakle.... Glupi problemi, ali dovoljno da te natjeraju da prodas najljepsu i najbolju 939 ploču |
ok, javim cim ju isprobam, kad si ju poslao? da znam kad da ju očekujem
|
Kupis PCI adapter sa COM prikljuccima :confused:
Ovo mi je malo glup razlog prodaje ploce! |
Mortal : kao sto znamo COM je umro sa sck. A i 478 ..
...pa i nije bas,ima ga na socket a,754,939,tak da..ja koliko sam primjetio jedino dfi izostavlja com prikljucak na svojim plocama mamicu im... |
Citiraj:
Neke ploče imaju jedan vanjski + jedan konektor unutra za com port i treba samo kablić s priključkom... Nije samo DFI mislim da ima i Abit modela kojima fale com ili lpt sad nisam siguran više... Ali mnogima to danas stvarno više netreba, ja na svojoj imam 1xLPT i 1xCom... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:44. |