![]() |
Citiraj:
|
aa
Ne znam da li ste primjetili ali sa tim drajverima ostane anti-aliasing uvjek isključen-zato i nema pada perfopmansi!!!
I recimo u Praetoriansima koje igram ne mogu uopče uključiti AA,sve je nazubljeno bez obzira na postavke u win. Ja sam ih isprobao i nisam zadovoljan(lažu),stavio 6.5 originalne i sve 5. Probao sam i 6.6 ali su mi radili neke čudne artifakte prilikom dizanja win.i igara-nekakve vodoravne bijele crte na ekranu!!! |
Ma ja sam znao da su oni tako nekako "optimizirani"...i onda me još čovjek pita zašto sam pesimističan... : lol2 :
|
Pa ne mora biti-možda mu je ostalo smeće od starih drivera...osim toga navodno sa tim driverima dolazi i ATT, nije valjda bed napravit profil igre i u njemu namjestiti sve kak ti paše (overclock, AA, ANISO itd)
|
A meni je,bar za svaku igru posebno profil da pravim...hebiga,lijen sam...
A ovako fino si naštimam OC te Aniso i AA za 3D općenito,i meni dovoljno... :) Ali ovo si u pravu,može biti i da nije do drivera,iako sam ja skeptičan... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Budući da koristim ATT stalno ne moram raditi novi profil kad mjenjam drivere nego mi uvijek ostane stari. Citiraj:
Još uvijek imam 6.5 i ATT. |
Jelc, koju ti grafu imaš? Jel ti radi TV-out u paru s ATT-om? Meni na X800 ne radi od verzije 5.12 ili 6.2, nisam siguran.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ufff...prištekan mi je samo IN i on radi ok. (X800XL) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
i vlasnici od x1600 pro jer ko skinuo ove drivere NGO driver 1.6.6 (cat 6.6)
jel rade bolje...? |
domy, meni isto na x800xl 6.6 bez cc, samo sa att, tv-out radi ko suza...predivna slika na telki...
|
Hmm, morat ću onda izvuć ovaj BIOS s grafe i editirat, možda je tu isključen...
|
imam x850 xt sa 256 ddr3 i ti novi driveri NGO driver 1.6.6 (cat 6.6) mi jave na kraju error arade ali nemogu otvoriti control panel, a grafa mi je najbolje radila sa 6.4 driverima (obicni od ati-a).
jeli mozda zna netko zasto mi je tako |
meni NGO 1.6.6. prave isto gluposti te smanjuju fps u igrama te mi takodjer nedaju otvoriti CCC puno bolje rade obicni cat6.6
|
Citiraj:
probaj s njima i sa 6.6 pa ces vidjeti razliku da je 6.4 super, bar je meni tako :) |
1 privitaka
Citiraj:
A kaj će ti CCC ako imaš ATT??? Mislim-imaš i u ATT-u opciju emuliranja CCC-a ako te baš posebno veseli... |
A kako bi radili na 9600XT (i uopsteno sa 9xxx seriom)?
Ajd ako je neko probo nek napise jer mi je mrsko dva puta u 30min reinstalirat drivere. |
evo ja sam instalirao ove drivere na x1600 pro i zasad sve radi
super ,samo što nema control centra ... Jer moguće taj control centar instalirat nadoknadno ili ... ?? edit :skužio sve lol |
ja sam ga instalirao nadoknadno.
|
Loool,nadoknadno... : lol2 :
Ispričavam se na OT-u ali pravopis - nadoknadno... :D da ne kaže netko da su obojica slučajno napisala... :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:32. |