![]() |
@MASNI
jel moguce da vrti za 9sec? :p :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
e ali ovo je 9.xx :D
|
1.17 V i 5 GHZ?
|
Nikaj čudnog. CPU-Z na večini intela nemrem dobro odčitat temperaturu...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
: lol2 : skoro... iskreno ne vjerujem da ga je uspio navuc preko 5ghz...pa toliko su jedva prescotti (najbolje serije) isli sa dusikom... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Barem za potrebe SuperPI 1M :) |
vidio sam to, ali isto ne vjerujem... :)
|
Citiraj:
http://www.hwbot.org//listResults.do...SubFamilyId=32 |
A kaj bi tek Conroe radio na tim taktovima, ono SuperPi 1M bi se mjerio u milisekundama:D
Iako bi on mogo puno više... |
ma vidio sam te slike, odavno je to bilo...ali jednostavno mi je nevjerovatno da prescottu koji inace ne voli voltazu, da ga stavi na 2V i samo tako sa 3.8 na 7.2
edit:@Matth€w Conroe nemoze na toliko radit..ako je ovo gore istina, onda mislim da mu je to max... |
A koliko treba onom IBM-u na 500GHz za superpi?
.... ***************ote sto je taj konro dobar... oou jeea, nema veze sto ga nema nigdi za kupit niti je itko napravija realne testove na realnom produkcijskom primjerku - glavno da se dize masna fama (svaka slicnost s Masnim je namjerna) 4 jezgre? Zakon, kad? Brzo? Duke Nukem 4Ever? Yea! : lol2 : |
SuperPi je jednojezgrena aplikacija, tako da od dual ili quad cora se ne mogu očekivati neki pomaci u rezultatima.
|
vidio sam to već, strava! ima conroe i previše potencijala: nuts :
|
oh......... ovo bu zavrsilo ko nasa repka na SP-u
PI za manje od 10 s : roller : |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma sta ti znas kad se furas na AMD-ja :D :D :D :D :p :p |
je je...jos malo :D
|
omg bas je number cruncher..... ali nema sta drobi pi ko beba zvecku ...
|
Kao okorjeli amd-jaš prihvačam poraz!
|
Hm...entuzijazma puno....tek kad dodje medju nas smrtnike vidjet ce se sta je...samo se bojim da nebi bilo iznenadjenja...tipa da cjena najslabijem modelu bude 2 i pol soma...:grrr:
|
neće neće, nisu toliko glupi. Možda kod nas tako bude ali sigurno će past kasnije.
|
najslabiji conroe (1.86ghz) kostat ce oko 200$, barem vani, tako da kod nas ocekuj 300-400kn vecu cijenu...
|
Citiraj:
I jos su nasi trgovci bezobrazni. |
Kod nas se računa 200 x trenutni tečaj dolara + 30%
|
Za ovaj primjer 200*5,8+ 30% = cca 1508 kn
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:36. |