![]() |
Citiraj:
|
Pročitaj malo bolje šta piše. SVI X2 procovi bi mogli s time raditi. Za AM2 je sigurno da će raditi, a za s.939 nije. Iako, ne vidim kakve veze to ima.
Uostalom, navodno bi trebao instalirati drivere za proc, koji bi radili nešto slično onome kod SLI-a |
Citiraj:
tko si ti da pljujes po bilo kojem procesoru?!?! da znas samo malo koliko je truda, novaca i vremena ulozeno za razvoj obicnog ARM procesora, a ne x86 arhitekture, ne bi tako pricao... zato:smoke: |
Citiraj:
|
When it's done :D
Valjda će vrijedit šta kad stigne i unaše kompove, da nije opet neka blamaža |
Citiraj:
ma samo sam htio ukazati kako se rade nepotrebne stvari...tipa ovaj proc s 4x jezgre...za ovak male home usere je to previse..i u potpunosti neiskoristivo... |
ma hebe mi se kaj je neiskoristivo, ja bi to...: nuts :
sa ht-om to je 8 logičkih jezgri... :beer: |
Citiraj:
|
ja bi rađe da bolje iskoriste 2 jezgre...
|
Citiraj:
|
cijena je izmedju 1000 i 1200USD najavljena... a kolika ce biti to samo mozemo spekulirati...
|
Citiraj:
O čemu ti ovdje pričaš, sinko?: bonker : |
Citiraj:
|
Citiraj:
nisam po nikome pljuvao, oke? edit: vidi ovo :P :) ;) http://img502.imageshack.us/img502/6...mdintel7pq.jpg |
sve u redu, znam ja dobro povijest, ali ne mozes reci da su sada intelovi procesori bolji, jer oni imaju tradiciju...intel je dobio konkurenta u amd-u i to je sada stvarnost. Tko zna sto ce biti za pola godine, tko ce koji procesor napravit, a danas (bas danas), objektivno gledajuci, amd ima bolje procesore (opet ovisi za sto ti treba, ali ja govorim za prosjecnog kucnog korisnika). Nemoj mislit da nisam objektivan, zato jer imam amd u sigu...bez brige, doma imam jos 3 intela...Kad dodje Conroe i kad ga testiraju na pc-exu ;) i usporede sa amd-om znat cemo tko je bolji : cheers2
|
Citiraj:
...valjda je mislio na broj tranzistora unutar chipa ??? |
Nikad nećemo saznati...:D
|
..ah da..ljeto,banane i slicno... :D
|
I sta bi sa tog Anti-HT? Je li tko sta saznao? Ako ga ne bude, za s939, necu ni uzimat X2 prije AM2...
|
ne vjerujem da ce ga biti za s.939
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:54. |