![]() |
Eat that AMD :D
|
Citiraj:
|
naravno preko njega. :D
|
Citiraj:
|
Takva konfa se traži :)
prekrasna konfa, kad pogledam što ja imam dođe mi plakati Citiraj:
|
Citiraj:
|
A cente? :D
A kakvo napajanje treba za takav OC-an procesor? |
vidis da je masni koristio tagan 530w. znaci da je to dovoljno :)
|
ma proša bi i sa nekim čuftekom sa 430W.
Ustvari ovisi o grafi. |
Citiraj:
EDIT: Smartguy je bio malo brzi :D |
Ekipa se raspričala, daj ih masni sa još jednim screenshotom ušutkaj...:beer:
We want more... |
da masni daj nam još :D
(nemojte sada svašta mislit) ;) |
Svaka cast intelu, ali potrosnja u odnosu na AMD-a je smijesna.Jednostavno svi ti Ghz-i vuku i vuku struju samo tako...
|
mene ta potrošnja ne brine niti malo...uostalom, opteroni prema amd-u troše oko 95W, a presleri prema intelu oko 130W...nije tako strašna razlika...
nego, dosta OT-a, vraćamo se na glavnu temu, a to je da vidimo šta se još može izvući iz ove mašine...:smoke: evo me na 4350mhz...;) http://img49.imageshack.us/img49/872...i32mboc.th.jpg ovo je samo mali prikaz šta mema može...sad se još bavim procom, testiranje meme dolazi kasnije... http://img93.imageshack.us/img93/838...i8mb3ml.th.jpg i toliko željeni screenshot za ljubitelje everesta...:beer: http://img93.imageshack.us/img93/935...stread3.th.jpg naravno, to nije sve, sutra nastavljam...i obećajem još zanimljivih rezultata i možda koji oboreni rekod...: goood : ;) |
Vidim temperature nisu baš neke poželjne ;)
također, primjetan je i pad Vcore-a...:( Lijepo je vidjet memu na 1Ghz ;) Do kolko ćeš dizat Vcore? I oće matična još ići po pitanju FSB-a? |
Citiraj:
|
da, sad više niti sonic tower + papst ne pomažu...temp rastu gadno...
što se tiče fsb-a, ide on preko 350mhz, a mislim da bi trebao dogurati do 400 bez beda... a napon, da, napon dosta varira i to je problem koji treba riješiti VDROOP modom....inače, mislim da preko 1.600V necu ici...;):cool: |
Citiraj:
ograđujem se ako su to u 775 soketu popravili |
masnjak, šta se sad foliraš tu sa nekim sonic towerom, ne pizdi nego stavi to fazno gore više :D
|
mozda covijek jednostavno ne zeli riskirati da spali proc ;)
|
Pa da ga xxx, ponosni vlasnik konfe ubije jer mu je kondenzacijom zaklo proc :D:D:D
Ajde xxx daj masnom da stavi cijev gore :) |
hhaha lol...mislim da bi to islo..jaaaakkkkoo puno :D
|
Citiraj:
inače masni svaka čast ide to ko blesavo: cheers2 |
Citiraj:
Ne buš valjda tu stao-očekujemo barem cenera....a možeš iskoristiti priliku i istestirati zadnju verziju lažljive dolje.:) |
Citiraj:
@Snjak Kad bumo vise taj leeddd nabacili??!? Cini mi se da bi sjeo idealno na ovo:):D |
Još uvijek ne znam Intel ili amd ali kad vidim ovo 2gige rama na 1000mhz: nuts :
Btw;Gdje si nabavio tu memu?? |
piše na početku da ju je dobio od nekoga na neko vrijeme.
Ali imaš vani lako nabaviti ako si u prilici. ;) |
Citiraj:
|
ima je kod nas!
Mislim da mi je masni reko da je uzo iz ADM-a tj sadašnjeg Aqusticium Magnum :D (koje ime) Ali ja je ne vidim na cifreniku, možda je moraš narućit! |
@jelc
što se tiče everesta - budeš vidio sa 2006, reze su iznad očekivanja...sad pokušavam dobiti što više u 2.20 home verziji, ali imam problema, kad opalim test, baci mi memory read, onak, 200mb/s (a mema na 1000+mhz i proc preko 4300mhz)...hehe:D:D:smoke: moram se još malo pozabaviti da vidim di je problem... @ostali ;) što se tiče meme, kod nas ima 3 uvoznika za super talnet i sve što treba je naručiti memu i ako je dobavljiva, u roku 7 dana je tu kod nas...tako je bilo i sa ovom memom...;) jedini problem je to što je cijena u maloprodaji = cca 3200kn...:smoke: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:16. |