![]() |
samo vi "ratujte" tri puta dnevno. :rambo:
i nastavite igrati na gro boljih servera :rambo: :smoke: |
Citiraj:
Sada se zapitaj koliko je 70-tak ljudi glupo a ti pametan. |
Citiraj:
Danas je ono fakat "tesko" imati svoj klan, svaki mjesec nastane jedan klan koji se raspadne za cirka 2mj!!! : suicide |
virus 7 ti nisi ni cuo za cod kada je moj klan igrao u europi cod1: axeman :
necu se svadat u pravu ste svi forgot this |
koji to cod1 klan?
|
I mene isto zanima koji je to klan.:confused:
|
daj, nemojte, smijeshno mi je ovo. :D :D
|
Citiraj:
|
.. ljudi .. pa on ma samo 14 godina :) ...
|
Citiraj:
|
to i kazhem rache....neka nastavi. :D :D
|
ma pustite vi taj njegov ''klan''
odite na www.pod.cro-gaming.com postojimo 2 godine ;) |
klan se zove Black Rose. To je strani klan u kojem nas je bilo iz hr, britanije, njemacke, nizozemske i francuske. COD1 sam poceo igrati s 12 godina. A sada imam 15. Dakle puno vise iskustva od dva mjeseca
|
onda si puno bolji od mene;), ja imam čak 2mj. CoD iskustva:D, u tjedan dana upao u jedan mali klan CroArmy, odigrao par warova sa njima, od kojih jedan protiv BoS-a (spušili 32:8:D:D:D), protiv teamAU su igrali bez mene i spušili 19:1:D:D:D, a doZu smo pobijedili:eek:
razmišljao sam da se za BoS prijavim al mi prebrzo dosade igre, zato sam odustao od igranja CoD2 na PcE serveru, dok se to sve pokrenulo meni već CoD2 dosadio:) |
Citiraj:
1986 godine (5 godina prije nego si se rodio) naganjao sam igrice na Spectrumu ZX48 i tako već 20 godina uz kompjutor i igrice. |
Citiraj:
Sada me ovaj prokleti Call of Duty natjerao u povoje, da se vratim programiranju. Koliko vidim, promijenilo se jedino što umjesto sintax error piše bad sintax. Sve u svemu, jednako mi pije krv. Rezultati toga sutra ujutro, kada popijem dvije litre crnoga za popravak krvne slike. Nego mene u ovom trenutku zanima samo war koji će se održati 21.4. na terenima Bakine kuhinje. Da li se i to računa u warove koje sam odigrao osim onog višegodišnjeg? |
Molim sve da napisu svoj CoD i CoD2 zivotopis i posalju ga na www.bolimebriga.com
Hvala! Nego, necemo se svadati o serverima (za to otvorite thread call of duty 2 servers) a kako tema ode u debeli OT evo ga lock. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:30. |