![]() |
Zato što se ova ploča počela ponašat kao blesava, u dva mjeseca 9 puta instaliro win.
|
Citiraj:
Ok. Pa ti si ga dobro cloco, znači da valja.: goood : |
a jesi siguran da je do ploče
|
A zbog cega si morao reinstalirat windowse??? Kaj se je dogodilo? Daj malo informacija... Stvarno ne mora biti da je do ploce problem! ;)
|
Citiraj:
da ja i frend smo njegovu staru ploču stavili i radilo par mjeseci dok nisam odlučil vratit staru. uključim jednog dana komp tam nešt pisalo da ima previše erora, ono radi par sati i sruši se:mad: |
skini memtest i provjeri rame jer se meni slično dešavalo dok sam imao staru ploču sve je radilo kako treba kada sam kupio novu malo radi pa se ugasi dok nisam provjerio rame i vidio da je jedna kartica od 512 rama bacila dlaku
|
I rame smo isprobljavali, i oni su uredu. Matična je u qurcu.:D
|
Je li odluka pala na P4P800-X ;)
|
Da. Ako je tebi išlo na više nego što ja mislim ić sa svojim procom. Kupujem tu asus ploču i ove geil rame od 512mb:D :D
|
prosudi sam
http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=83299 |
Rekao je kako nema novaca za P4P800SE :rolleyes:
|
Citiraj:
jel možeš takvo čudo nać i za P4P800-X? |
ne mogu jer su to moji rezultati a kada sam postavio pitanje koje se ploće dobro OC rekli su mi za P4P800SE
ali imaš i ovu pa vidi koja je njoj cijena kažu da je isto dobra Abit-is7-e2 |
Abit-is7-e2 evo provjerio sam cijenu u hg spotu 632 kune i gledaj ako se odučiš za neku drugu da ima intelov 865 čipset jer se on dobro kloka ako su mene slagali lažem i ja tebi sada
|
Ma nije više važno odlučil sam se za ono što sam i mislio da će bit dobro za prvu ruku.
Thanks ekipa.: goood : |
Citiraj:
Uzmi Asus P4P800 SE ili Asus P4P800-X, koja ti vise odgovara novcano. ;) |
znam ali on raspolaže sa određenom svotom novca a ne može se strpiti da skupi više pa kupi kako treba samo ne znam da li će mu ova druga imati potrebne opcije za OC kao što su AGP/PCI look koja mu je dosta važna za klokanje i mogučnost namještanja latencija ramima za napon mu ne treba jer mu odgovara na 3.4GHz koji ide na automatskim postavkama barem je kod mene tako i sa mojim ramima
|
ne lupetaj:rolleyes:
P4P800-X ima sve opcije kao i tvoja, samo manje moguće vcore napone, max je 1.6V, a za ram 2.65V |
a otkud da ja znam jel ta ploća ima sve kao i moja a ti ako si toliko pametan pa mu ponudi šta on traži a ne možeš i ovce i novce
|
@HR_Swarm dude - kaj mozda ima kakav vcore mod za P4P800-X za dobit vecu voltazu?
Inace P4P800 SE kosta 560kn, kaj je 70kn manje od Abit-is7-e2 koja po meni ne vrijedi te pare... Uglavnom, bego kaj god uzel, ili P4P800 SE ili -X neces fulat. Meni je narucena P4P800 SE, dolazi sutra ili preksutra. : goood : |
@Panzer, mislim da ima ali nisam tražio ;)
@tcrnjak5 nemoj govoriti za ono u što nisi siguran ;) zadovoljit će ga xica, moći će potegnuti do nekih 3.1-3.2 GHz garant,ako ne i više. Ja sam sa 700 MHz viška na procu i sinkronim ramom sa fsb-om dobio čisto solidne rezultate u Everestu. |
Citiraj:
|
Naravno, pogotovo u kodiranju mp3-ca, unzipanju velikih RAR i ZIP datoteka (što često koristim ;)), a u igricama ne primjetiš nekakvu razliku, jedino kad koristiš fraps vidiš kako ima nekoliko fps više.
U sintetičkim benchevima npr. 3D Mark 03 mi daje oko 2k više, a 05 po sjećanju nekih 300 markova više |
E vidiš kod mene se osjeti u igicama a pogotovo u FEAR-u, nisam ga mogao igrat pa ja cloco proc i sad ide sa najmanjim postavkama.
|
E ljudi jel znate di ima za kupit artic freezer 4 za soc 478?:confused:
|
Imam ih, složeno prije pola sata i radi perfektno, samo još hladnjak nisam kupio nemam para: hitthewa Thanks ekipa.: goood :
|
Iduce inverstiraj u bolje napajanje :) Chieftec 350W ce ti biti i vise nego dosta :)
|
Sljedeće i je napajanje chiftek delta 350W:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:51. |