PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Tagan 330W (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36173)

SniperWolf 26.03.2006. 15:55

Links je dobar :)
Kupio sam kod njih neispravnu grafu ali nema veze, nisu oni krivi za to :) i jos su mi je zamijenili za 7800gt (+nadoplata) cak iako sam (zapravo nisam ja ali nema veze :D zaboravio račun :rambo: Isto tako sam dobio i memoriju (GEIL) koja se neslagala sa pločom pa je bacala errore u SuperPI-ju, Primeu, svugdje ali nema veze, memorija i ploča su ispravni, pa sam prodao geil i kupio ST (samsung tccc) :cool:

Jerry 26.03.2006. 16:56

@stublina

Boli njih neka stvar koji je bios na ploci ako testiraju napajanje na SVOJIM konfama! : hitthewa
BTW, bas me zanima da li bi ti imao muda za flashati biose i firmware na kompu koji se rusi svako malo! :smoke:

Vuco 26.03.2006. 17:49

Citiraj:

Autor BrunoZG
Koji Ducan Vučko?

Ducan Maxmodus (korektni i njima ide pohvala), a dobavljac eSys (njima se pos*rem u carapu, krelci)

Inace, ovom prilikom pozivam nekog ko ima doma vremena i volje, da vidimo dal je stvarno problem u procu jer eSys je rekao da mi ploca nije, pazi sad ovo, kompatibilna sa procom??? Koji k....? Trebo sam ih pitat kaj da onda stavim soc. A proc unutra?

stuc 26.03.2006. 19:58

Citiraj:

Autor Jerry
BTW, bas me zanima da li bi ti imao muda za flashati biose i firmware na kompu koji se rusi svako malo! :smoke:

E pa dečki treba fleshati iz DOS-a , sa diskete... uopće ti ne treba nikakav operativni sustav da bi nešto fleshao pa samim time su i resursi računala minimalni i u 99% slučajeva u dos možeš ući sa 200W napajanjem a ne da će te rastartati sa 430W koje je nestabilno. Ja sam svoju pržilicu pionir 108 fleshnuo u piodatu i sad ako mi crkne bi trebao otić u servis i reć : hebiga njen tvornički frimvare ne valja pa sam stavio svoj ??? E bogme takvo modificirano računalo nebih imao muda odnest u servis i žalit se:smoke:

Jerry 26.03.2006. 20:28

Komp nije bio stabilan zbog napajanja tako da je NESTABILAN i pod DOS-om!!! :fuming:
Ili sam nesto propustio? : hello2 :

stuc 26.03.2006. 20:38

Citiraj:

Autor Jerry
U zadnje vrijeme se komp poceo cesto rusiti i prvo sam sumnjao na HDD (bed sectore) i RAM ali sve je prolazilo OK. Onda sam pokrenuo S&M i CPU test je prosao OK

MIslim........... ovdje pričaš šta je komp prošao u windowsima a da ti u dosu nije htjeo radit 3 minute da prefleshaš ploču ?? Alooo ? Da nisam ja šta propustio ?
Prošao si tako kako jesi i gotovo.. , kupit drugo napajanje i škola za ubuduće:smoke:

Jerry 26.03.2006. 20:47

U zadnje vrijeme komp bi bacio BSOD kada bi poceo vrtiti cd u przi!
I ti zelis reci da bi pod DOS-om proslo flashanje s CD-a?
P.S. Nemam FDD a i ne vjerujem floppyu pri ovom poslu.

stuc 26.03.2006. 21:05

Citiraj:

Autor Jerry
P.S. Nemam FDD a i ne vjerujem floppyu pri ovom poslu.

E vidiš tu griješiš i to puno , floppy majka... CD ide preko IDE/ATA Controllersa a floppy je sam za sebe i nema te stvari koju nećeš moći fleshnuti sa floppyjem i pravim alatom , samo fleshanje iz windowsa je milion posto nesigurnije i rizičnije nego iz DOS-a , puno puta windowsi ne daju nešto fleshnuti a s floppyjem ako "kažem da neka xx prža , grafa... sada xy" floppy će ju tako i fleshnuti. Kad je cjeli komp u qurcu puno puta ga taj jedan mali zapostavljeni floppy spasi:smoke:

dr_epox 27.03.2006. 20:09

Ovdje je pocelo bit prevec LINKS simpatizera :D
1. Ako vec ne zele zamjenit komponentu onda neka kazu da si ju moado ili sta vec, a ne valjat gluposti i idiotarije, kao modani bios sjebo napajanje isl.
2. Njih se u ovom slucaju ticalo samo to j... napajanje, ostatak kompa nije kupljen kod njih i samim time nije njihov problem (pogotovo ako se nije od njih trazilo da testiraju cijeli komp).

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:05.