![]() |
moja je pouzdano 480 jer piše na čipu :D
Uz to me košatal malo prek 200€ u 12. mjesecu ;) |
danas mi sjela placa i da nije padala kisa skocio bi saposla do zitnjaka u jedan ducan gdje su po 1450kn ali samo uz uvjet da je r480 core . mozda jos sutra padnem u napast - dakle mora biti crvena i imati utor za dodatno napajanje . valjda ne bu kise sutra ujutro
|
Daklem u hgspotu imaju sapphire x800gto sa r430 chipom(neotljučanu sa 12 pajpi, bez priključka za dodatno napajanje), iako ih u cjenik stavljaju ko x800gto2. I s njom u FR verziji dolazi 1.6 ns samsungova memorija-upravo testiram. Sve u svemu teško se da naići na r480.
|
za routera:
Nije obavezno da bude crvena,ali je obavezno da ima 6-pin prikljucak.Evo moja je plava i ima 480 cip ,znaci nema pravila ,totalno ludilo. za gigi1: dali si je testirao?Kupio je moj rodak(zajebao se),pa me zanima moze li se nesto uraditi sa tom karticom? |
iste su cijene i za gto2 i za gto to što kupiš to i dobiješ ,jedino ako imaš sreće, bez obzira jako sam zadovoljan karticom ,sve igre igram na high (FEAR, COD2)
|
Citiraj:
Ako mislis na otključavanje i mjenjanje biosa-to nesmijemo raditi posto karticu vracamo hgspotu. Ali trebo bi moć otključat dodatnih 4 pajpi pošto se radi o r430 čipu koji posjeduje 16 pajpi. |
Daj pokreni onda ATITool i napiši mi tu fuses data...
|
ok sa pajpama ,a kako ide klokanje?
|
mali test
|
Citiraj:
|
Sta se desilo sa recenzijom?
|
a zbilja, što je s recenzijom?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:10. |