PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Intel (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Imam velik problem pa please pomognite! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=34)

ozren 13.10.2001. 18:41

Citiraj:

Originally posted by Bono
Frend to radi u jednom casopisu engleskom pa ima punu sobu hardwara ;)
To je lijepo za njega :)

Nego, ajd ti nas upoznaj s njim pa da vidimo jel ima kakvih kontakata koji bi nama dobro dosli, a ne da uvijek kasnimo par tjedana za svijetom jer kod nas (u Hrvatskoj) stvari uvijek pojavljuju kasno.

O.

Bono 13.10.2001. 19:10

Pa strane firme ne bi davale hrvatima za ovako malo podrucje hardware na testiranje...a sto se tice kasnjenja nisam par godina nist tu kupio tak da me ne dira puno. Recimo matrox g550 je zakasnila punih skoro 3 mjeseca.

brzi 13.10.2001. 19:57

Zamisli ti to - narod u kilometarskim redovima čekaju da kupe matroxice,a one kasnu:(

greg SE 13.10.2001. 22:33

Citiraj:

Originally posted by brzi
Zamisli ti to - narod u kilometarskim redovima čekaju da kupe matroxice,a one kasnu:(
ma cisto grozno,toliko masa razocaranih ljudi........ :D :D :D

Bono 13.10.2001. 23:19

Pa ja sam si mislio to uzet..jer matrox je uvijek dobar a ne igram igre...tako da je to odlicno za mene

brzi 14.10.2001. 12:45

Ako matrox uskoro ne izbaci nešto što će radit iznad 200mhz...:confused:

Ovo spada u neku drugu temu,nikako ne pod intel,dakle neka neko ovdje još jednom spomene matrox,zavrnuću mu vratom u smjeru kazaljke na satu:D

greg SE 14.10.2001. 13:46

Citiraj:

Ako matrox uskoro ne izbaci nešto što će radit iznad 200mhz...:confused:

Ovo spada u neku drugu temu,nikako ne pod intel,dakle neka neko ovdje još jednom spomene matrox,zavrnuću mu vratom u smjeru kazaljke na satu:D

pa sta si neurozan,kao rasprava nemoze malo skreniti s teme:confused: .......desava se svugdje

brzi 14.10.2001. 15:17

Dobro,idemo onda pričat šta ste radili ovoga ljeta.Jeste li što zbarili?

greg SE 14.10.2001. 20:08

Citiraj:

Dobro,idemo onda pričat šta ste radili ovoga ljeta.Jeste li što zbarili?
daj,znas i sam da nisam mislio bas na to.....

ali ljeto je bilo super....... :D

inkasator 15.10.2001. 23:01

AMD

A ovo ispadanje kulera se događa sa bakrenim zvijerima od kile koje su pričvršćene na proc samo sa one dvije strednje kukice.

Robert_L 16.10.2001. 02:54

Moj razbu je skuril celerona dok je upalio pc bez kulera! Nije se mogao strpit da ga kupi drugi dan :D
...izdržao je nekoliko sekundi, nije ga ni stigo isključit.Al svejedno, mislim da je Intel bolji izbor od AMD-a

greg SE 16.10.2001. 08:24

Citiraj:

Originally posted by Robert_L
Moj razbu je skuril celerona dok je upalio pc bez kulera! Nije se mogao strpit da ga kupi drugi dan :D
...izdržao je nekoliko sekundi, nije ga ni stigo isključit.Al svejedno, mislim da je Intel bolji izbor od AMD-a

i bas tako se ovih dana stalno prica o zapaljenim athlonima ali jos uvjek znam da je AMD bolji od intela

Robert_L 17.10.2001. 01:05

Citiraj:

Originally posted by greg SE

i bas tako se ovih dana stalno prica o zapaljenim athlonima ali jos uvjek znam da je AMD bolji od intela

...ne znam baš da bi ijedan noviji (bilo čiji) procesor mogao šljakat bez kulera.Jedina razlika je što vi Athlonovci uvijek strijepite od silnih celzijusa...

greg SE 19.10.2001. 11:21

Citiraj:

Originally posted by Robert_L

...ne znam baš da bi ijedan noviji (bilo čiji) procesor mogao šljakat bez kulera.Jedina razlika je što vi Athlonovci uvijek strijepite od silnih celzijusa...

ma stvar je u tome sto se ljudi pokusavaju izjednaciti s intelovcima kad je temperatura u pitanju ali to neide tako,ovi su topliji i gotovo - a dok cooler radi to im neskodi

Robert_L 21.10.2001. 01:34

To štima; sve je to za ljude...

schofter 11.11.2001. 21:54

Intelovci guraju ciste lazi. Ja sam probao P4 na 1.6 i taj se grije kao munjen da ne pricam da mu se i napajac grije jos vise. Toliko o lazima kako je P4 cooooool.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:53.