![]() |
Jel to uključuje i ukoliko prekinemo pretplatu pa se opet prijavimo?
I jel ima kaj vrijednog tamo uopće? |
Citiraj:
|
Koliko sam vidio opce uvjete na brzinu, jednom kad se prekine, gotovo je.
Plus ako se iskoristi besplatno probno razdoblje, takodjer nema onda cijeli zivot pola cijene Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
Zanimljiv promo, iako smijesno da je samo za mjesecnu a ne i godisnju pretplatu. Ako cijena ostane 5.99 full pa 2.99e pola, majka. Ovako, mogu biti điberi, pa dok se skupi kritična masa na Balkanu, kao youtube, eeee prijatelji dragi, za mjesec dva idemo gore :D A sad, da budu toliki điberi da nam dignu recimo na 9.99 mjesecno da je pola 4.99 a onda eee ako oces jeftinije uzmi godisnju - će da vidimo :D
|
isto je HBO imao kaj ne
samo neznam kaj bude sad bilo sa nama kaj smo uzeli ''lifetime pola'' HBO, kad ga rinejmaju u MAX sada, dal ostaje ili ne al to je druga tema |
puno sadrzaja fali. cudi me kako nemaju full star trek.
|
uzeo sam pa ću vidit, ak mi bude korisno nek ostane, ako ne ćao
|
apple tv i lg od smarta, nema zamzunga :stoopid: Svašta...al je ok lova, bez daljnjeg.
|
Zasto meni ne radi u pola cijene?
Kliknuo sam pretplati se na stranici, napravio novi account i potvrdio ga u mailu a kad idem subscribe daje mi 6€... |
Citiraj:
Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
Na tv bolje radi nego na mobitelu.
Fora sve ima titlove ili sinkronizaciju. Nadam se da ce povecavati sadrzaj. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Hvala!!! :beer: |
SkyShowtime
Kaj nemaju aplikaciju na Samsung telkama? Tražim Showtime i niš ne nalazim.
Na Firesticku kaže unavailable za Showtime app. Kaj trebam ručno instalirat preko apk fajla? |
Osim putem web sučelja, usluzi će se moći pristupiti putem aplikacija za iOS, tvOS, Android, Android TV, Google TV i LG TV.
|
Citiraj:
Poslano sa mog MI 8 SE koristeći Tapatalk |
Uzeo s 2 frenda lifetime u pola cijene i uredno svakom radi i svako ima svoj profil. Svaki jedan eur mj. :care:
|
Zasada sadrzaj sve nostalgija, nema dv i ds. Nisam provjetio rezoluciju al za 3eur cemo ostavit jer hbo nisam upalio vec dugo pa ce ici na delete.
|
Uspio možda netko upogoniti na fire sticku? Htio bi starcima složiti kad ima prijevod na hr.
|
https://forum.pcekspert.com/showpost...postcount=1323 - video u quote ti treba za instalaciju, portugalac, ali sve ces skuziti. I onda jedina kvaka da ces rezu morat drzat na 720p u suprotnom je video "zoomiran" u aplikaciji :D
Ako se slučajno kod tebe ponaša drugačije, javi. Ja trenutno imam "obični" 4k model |
Citiraj:
Model sticka je 4k ali je Tv prastara Panasonic plasma, rezolucija je HD ili čak 720p pa izgleda ok. :) Nije trebalo zoomirati. |
Vjerojatno je 720p plazma, jer sve reze sam isprobavao i jedino 720p je slika "ok" i titlovi se vide. Full čudno, očekivao bih da barem na fhd rezi radi normalno...
|
uzeo i ja ima 5 dana nisam se niti ulogira haha al. za 3 eura...
|
Citiraj:
Kakav je u usporedbi sa netflixom? Dal ce imati vlastitu produkciju? Prava na netflixovu produkciju (cisto sumnjam)?! Koje rezolucije su podrzane za ta 3e¿! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne postoji aplikacija za Samsung Tizen... |
Da samsung aplikacija ne postoji. Ova za lg nocna mora. Pauza, tj resume ne radi, rezolucija fullhd(po bandwidthu) Sadrzaja jako malo, npr od star treka samo Strange New Worlds, i filmovi od nemesisa, nista od starih. Ima Yellowstone i spinoff, to. cu pogledat pa. vjerojatno gasim.
Najveća prednost ko ima djecu Žar sinkroniziran na hrvatski 6 sezona :D |
I psići u ophodnji čak 8 sezona sinkronizirano :care:
Odmah je osvanulo i u videoteci, meni preferiranom načinu konzumiranja sadržaja :D |
Kad sam videl na službenoj stranici "Streamuj sada" za hrvatski jezik... Nabijem ih
|
Kako se stavlja to 720p na firesticku o.O
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:57. |