![]() |
Citiraj:
Volio bi vidjet inzinjere i sve strucnjake Nvidie i Ati u nekom TDM COD2 :D Bas me zanima sta ce sad Nvidia izbacit,jer koliko vidim,rat je poceo! :argue: |
Ali ako solo 7900 stvarno odvaljuje 13k marka 05 onda je to strava.
Morati će neki novi marko izaći da napredniji radek dođe malo više do izražaja. |
Pa u pripremi je novi 3DMark2006, vjerojatno ce izaci otprilike u vrijeme kad budu i spomenute grafe izlazile na trziste.
|
http://www.hexus.net/content/item.php?item=4346
Nije niti skupo. Nemojte gledati SLI (crossfire) konfiguracije |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sapphire was showing several interesting new products under NDA. We couldn't provide pictures, but the new ATI video card will be launching soon. Vendors tell us that they already have GPUs and completed cards this time around and therefore, product will be on the shelves at launch. Specifications hint that this may well be the new top-end video card, outperforming even the 7800GTX 512, which appeared in small quantities in what nVidia is now calling "limited release", and which has now disappeared from the market.
http://www.anandtech.com/tradeshows/...spx?i=2669&p=9 |
znači ukratko: slavi se nova Ati grafa koje, ne da nema na policama, nego je nitko nije vidio ni testirao i recenzirao, samo ima par cijena na internetu i lokalnim cjenicima? To je kao uspjeh u odnosu na GTX 512 kojeg se pojavila mala količina i odmah je rasprodana?!
A odgovor Nvidie će se vjerovatno pojaviti čim se stvarno vidi nešto od ove kartice, osim par crtica na internetu...nebudu sami sebi konkurirali |
Jel kupio tkogod od vas navedene grafičke? :D
|
Ja imam jednu 1900XT doma, ali sam potpisao NDA, pa se morate malo strpiti
|
Citiraj:
|
a ja imam referentnu ati rageII+ dvd s 2mb rama u pci utoru
|
Jedino smijem reć naziv:
Leadtek WinFast AX1900XT TDH AVIVO |
Leadtek i ATi:D
|
Koliko to čudo ima pixel cjevovoda? :beer: : stoopid
|
Citiraj:
ATi inside information 2: 48 ;) :D |
Citiraj:
Valjd je NVidiji dojadilo davat Leadteku i kompaniji, pa su dali novima na izradu :D |
a da se odluce jel 32 il 48 pajpa. a mozda je prosjek-40:D
a kak se to cudo hladi? mozda su presli na 0.09mikrona? |
Citiraj:
|
Kak se meni čini-fakat bu prije došla u dućane X19xx serija nego GTX 512 PressEdition:p
|
Citiraj:
|
Ma ona već postoji u dućanima kaj ti je? Samo ju je nVidia zamaskirala kao GTX 256 MB, ima i tolko memorijskih čipova za neuko oko, jer naime nV je implementacijom novih tehnologija 32MB čipove pri prvom palenju kartice otključala na još 32MB po čipu te tako dolazi do ukupno 512MB.
:D :D :D :D |
Citiraj:
Nije je ni bilo:p Tih par primjeraka kaj su napravili je bilo za novinare i za jače overclockere. Da ne griješim dušu-našao ja danas jednu (ne kod nas) Dođe skromnih 6000 krznaša: suicide |
Ja sam ih našao u par dučana vani ali su svagdje preorder :)
|
Citiraj:
Upssss...imaš ti pravo-sad sam bolje pogledao. To je 2x Geforce 7800GT. Ona Asusova čudovišta sa ciglom od dodatnog napajanja. (ASUS NX7800GT DUAL) http://stegcomputer.ch/shop.asp |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:39. |